Yeni yerlerine taşındılar

İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin Bayındır ilçesindeki şubesinde yer değişikliği gerçekleşti. Yeni bina için yapılan açılış...

İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin Bayındır ilçesindeki şubesinde yer değişikliği gerçekleşti. Yeni bina için yapılan açılış törenine Bayındır Belediye Başkanı Doktor Ufuk Sesli, Başkan Yardımcısı Ruhi Akşan, İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği başkanı Ahmet Kocaağa ve birliğin İzmir'den gelen bazı personelleri katıldılar.

İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kocaağa, 'Ege genelinde birçok kesime hitap eden İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, üyelerine en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Bu anlamda geçtiğimiz yıl başında Ödemiş ilçesinde hizmet veren İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği binasının kendi hizmet binasına geçmesinin ardından şimdi de Bayındır ilçesinde bulunan şube binası da ana cadde üzerinde geniş bir yerde birlik üyelerine hizmet verecektir. Buradaki en büyük temel amacımız Birliğin üyelerine zaman zaman yaptığımız düve satışlarına önümüzdeki günlerde tekrar hız vereceğiz. Bundan tüm üyelerin yararlanması için gerekli duyuruları yapmağa devam ediyoruz' dedi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme