Yeni müdür göreve başladı

Ödemiş SGK Müdürü Ayhan Ataş'ın Çeşme'ye atanmasının ardından Söke'de yaklaşık yedi yıldan beri SGK'nın ilçedeki kurucu...

Ödemiş SGK Müdürü Ayhan Ataş'ın Çeşme'ye atanmasının ardından Söke'de yaklaşık yedi yıldan beri SGK'nın ilçedeki kurucu müdürü olarak görev yapan Recai Sani Balcıoğlu, Ödemiş SGK Müdürü olarak görevine önceki gün başladı.

Ödemiş'te görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Balcıoğlu, 'Diğer görev yerlerimdeki görev anlayışımı burada da sürdürmeyi hedefliyorum. Daha önce Söke'de beraber bulunduğumuz Kaymakamımız Sayın Celil Ateşoğlu ile yeniden bir araya geldik. SGK ile ilgili bir takım bilgilendirmeleri değerli vatandaşlarımıza yaparak bazı buluşmalar gerçekleştireceğiz. Ayhan Ataş Bey'e bundan sonraki görev yerinde üstün başarılar diliyorum. Kendisine Çeşme de iyi bir görev süreci temenni ediyorum. Ödemiş'te vatandaşlarımızın kurumumuzla ilgili olan her türlü sorunlarında ve yapacak olduğumuz hizmetlerle ihtiyaçlara en iyi şekilde cevap vereceğiz. Vatandaşlarımız, randevu bile almadan makamımıza gelerek isteklerini bildirebilirler. Odamızın kapısı herkese açık. Herkese saygı ve selamlarımı iletiyorum' dedi.

Haber: Turgay KONURALP

    

Bakmadan Geçme