YENİ İSİMLERİNİ KERMESLE TANITTILAR

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş İlkkurşun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul aile birliği tarafından Salı Pazarında...

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş İlkkurşun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul aile birliği tarafından Salı Pazarında kermes düzenlendi.

Okul velileri düzenlenen kermese yaptıkları gıda ürünleri ile destek verirken bazı velilerde kurulan saç pidesi tezghının başına geçerek saç pidesi ürettiler.

Gün boyu saç pidesi yapan veliler saç pide satışının yanında Ödemiş'in yöresel ürünü keşkek satışı da yaptılar.

Okul bazı ihtiyaçlarını karşılamak için kermes düzenlediklerini söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Toprakhisar, 'Çocuklarımız okulumuzda eğitim öğretimlerini sürdürmeye devam ediyorlar. Bu süreçte bir takım eksiklerde doğabiliyor. Veliler olarak okulumuzun eksiklerini tamamlamak okulumuz ile yan yana adım atabilmek için kermes düzenledik. Bazı velilerimiz evlerinde yaptıkları ürünleri getirerek kermese zenginleştirdiler. Bazı velilerimiz de burada pide üreterek kermesimize destek verdiler. Gün boyu satışlarımız da çok iyi geçti. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz de destek verdiler. Herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.

Okul Müdürü Taner Hamzaoğlu da 'Bugün okulumuzun yanından semt pazarı Salı pazarında velilerimiz okul aile birliğimiz çok güzel bir kermes düzenlediler. Bizde okul yönetimi olarak kermesimize destek verdik. Okulumuzda görev yapan eğitimci arkadaşlarımız da kermesimize destek verdiler. Kermesimiz de elde edilen gelir okulumuzun bazı eksikliklerini tamamlamak için harcanacak. Bu kermesimizin bir başka amacı da malum okulumuzun adı Ödemiş Ticaret Lisesinden İlkkurşun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Yeni ismimizi de tanıtan bir kermes olduğunu düşünüyorum. Katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.    

Bakmadan Geçme