YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜMÜZ YENİDEN ARAMIZDA

26 Aralık tarihinde geçirdiği başarılı bir ameliyat nedeniyle bir aydır aramızda olamayan Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz...

26 Aralık tarihinde geçirdiği başarılı bir ameliyat nedeniyle bir aydır aramızda olamayan Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Sermin Şirinsöz Akçakmak 31 Ocak tarihi itibariyle sağlığına kavuşup yeniden aramıza katıldı.

Akçakmak'ın İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçirdiği beyin ameliyatının ardından bir aylık bir dinlenme döneminden sonra tekrar görevinin başına dönmesi, gazete çalışanları arasında sevinçle karşılandı. Gazetemizin imtiyaz sahibi Şükran Berber, 'Sermin hanım Aralık ayında geçirmiş olduğu beyin ameliyatı nedeniyle aramızda olamadı. Sağlığına kavuşup tekrar aramıza katılması ve kaldığı yerden görevini devam etmesi bizleri çok mutlu etti. Sermin hanımın rahatsızlığı döneminde Küçükmenderes ailesinin yanında olan, çalışma arkadaşımız için tarafımıza iletilen geçmiş olsun dilekleri nedeniyle herkese teşekkür ediyoruz' dedi.

Tedavi süreci boyunca, kendisini arayıp soran dostlarına teşekkür eden Akçakmak, sağlığın insan hayatında en önemli zenginlik olduğunu belirterek, yeniden iş hayatına kavuşmaktan dolayı mutluyum dedi.

Tekrar aramıza katılan müdürümüz Sermin Akçakmak'e aramıza hoş geldin der, geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. 

Bakmadan Geçme