Yaz konserine geri sayım

Ödemiş'te Zeytinlik yolu üzerindeki Roka Bahçe'de 24 Ağustos Salı akşamı gerçekleşecek yaz konserine sayılı günler kaldı....

Ödemiş'te Zeytinlik yolu üzerindeki Roka Bahçe'de 24 Ağustos Salı akşamı gerçekleşecek yaz konserine sayılı günler kaldı. Etkinliğin organizatörlerinden Anıl Çeki, tüm Ödemişlileri konsere davet ederek şunları söyledi: 'Ödemiş'te bir festival düzenlemeye karar verdik. Benim gibi Ödemişli olan arkadaşım İbrahim Kırlıoğlu ile beraber bu işi yapıyoruz. Dört saat boyunca kesintisiz eğlencenin olacağı bir konser düzenliyoruz. İlk olarak kendisi de Ödemişli olan, Kıbrıs'ta sahne almış Selin Bıldır ile açılışı yapacağız. Ardından 'Kusura Bakma' şarkısı ile ünlenmiş Tuğkan'ı çıkaracağız. En son da Kuşadası, Çeşme, Alaçatı gibi yerlerde sahne almış ünlü DJ Süleyman Köfteci ile after party yapmayı düşünüyoruz.

'Tüm Ödemiş'i bekliyoruz'

Festivalimiz için yaş sınırı yok. Zaten her yaştan kişiye bilet sattık. Giriş ücreti, en az iki kişi olurlarsa 100 liradan yardımcı oluyoruz. En önden isterlerse onun da ücreti 150 lira. Aynı zamanda masalı VIP olarak da mevcut. Onların fiyatları ayrı, tükenmek üzere. Bizimle iletişime geçerlerse daha iyi olur. Festivalimiz, Zeytinlik yolundaki Roka Bahçe'de gerçekleşecek. 24 Ağustos Salı günü tüm Ödemiş'i bekliyoruz, herkes davetli. Buyursunlar, gelsinler. Ekstra olarak kapıda da satışımız olacak.

Biz, her yaştan insanı eğlendirebileceğimizi umuyoruz. Konseptimiz de bu tarzda. Aynı zamanda sanırım Ödemiş'te bu sene başka bir konser de düzenlenmeyecek. O yüzden bizim bu konuda avantajımız var.'

Kapı açılışı saat 19.00'da yapılacak etkinlik hakkında İbrahim Kırlıoğlu'na 0 541 833 06 64 ve Anıl Çeki'ye ise 0 553 258 72 79 numaralı telefonlardan ulaşılabilir.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme