Yardım hizmetlerine virüs arası

Kiraz’da belediyeye bağlı ikinci el eşya mağazası, ilçede artan koronavirüs vakaları nedeniyle 15 gün süreyle kapalı...

Kiraz'da belediyeye bağlı ikinci el eşya mağazası, ilçede artan koronavirüs vakaları nedeniyle 15 gün süreyle kapalı tutulacak. Bunun yanı sıra yardıma muhtaç vatandaşlara gerçekleştirilen yemek yardımı da aşçıların virüse yakalanmaları nedeniyle yine aynı süre zarfında gerçekleştirilemeyecek.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, 'İlçemizde artan vakalarla birlikte ve temaslı durumlardan dolayı ikinci el eşya mağazamız ve yardıma muhtaç insanlara yemek dağıtımı yapan ekibimiz de etkilenmiştir. 15 gün sureyle mağazamız kapalı olacaktır. Asçılarımız da karantinada olduğu için 15 günlük yemek yardımına ara vereceğiz. Zor bir süreçten geçiyoruz. İlçemiz, ciddi anlamda riskli durumda ve önlemlerimizi de her geçen gün artırıyoruz.

Mümkün oldukça evde kalmaya, çocuklarımız ve yaşlılarımızı sokağa çıkarmamaya özen göstermeliyiz. Toplu oturmalar ve ev günleri gibi sosyal mesafe ve maskenin aranmadığı durumlardan uzak kalmayı unutmayın. Son vakaların özellikle bu durumlardan kaynaklı olduğunu unutmamak gerek. Birlikte başaracağız' şeklinde konuştu.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme