YANBASTI ANAOKULUNDAN EMNİYETE ZİYARET

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıl dönümü sebebiyle Ödemiş Yanbastı Anaokulu Tavşanlar sınıfı Ödemiş İlçe Emniyet...

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıl dönümü sebebiyle Ödemiş Yanbastı Anaokulu Tavşanlar sınıfı Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Minik öğrenciler İlçe Emniyet Müdürlüğünde önce katları gezerek polis ağabey ve ablalarının günlerini kutladılar. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek'i makamında ziyaret eden Tavşanlar sınıfı müdür ağabeylerine birde kendi el işleri dersinde yaptıkları polis logosu çalışmasını hediye ettiler.

Son zamanlarda aldığı en güzel hediyenin bu olduğunu söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek minik tavşanlara teşekkür ederek ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu belirtti.

Okul Müdürü Süleyman Arslan, 'Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170.yıl dönümü olmasından dolayı Yanbastı Anasınıfı 5 yaş Tavşanlar sınıfımız öğretmenimiz Burçin Çetin ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ziyarette bulunduk. Ziyaretimizde öğrencilerimi polis ağabey ve ablalarının günlerini kutladılar. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürümüz Okan Kestek'i makamında ziyaret ederek kendi el işleri olan polis logosunu hediye ettiler. Okul olarak polislerimizin her zaman yanındayız. Onlar bizleri gece gündüz canımızı ve malımızı koruyorlar. Öğrencilerimiz de bu ziyarette çok güzel duygular yaşadılar. Emniyet Müdürümüz Okan Kestek'e de teşekkür ederiz' dedi.

Okan Kestek, 'İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak normal görevlerimizin yanı sıra öğrencilerimizin geleceğe hazırlanmasında sosyal projeler düzenleyerek bizlerde eğitime katkı vermeye çalışıyoruz. Haftamız nedeni ile okul ziyaretleri yapıyoruz. Yanbastı Anaokulu 5 yaş Tavşanlar sınıfını polis logosu hediyesi ve ziyaretleri bizleri çok mutlu etti. Yavrularımızın gelecekleri güzel olsun' dedi.      

     

Bakmadan Geçme