VEREM SAVAŞ HAFTASI İÇİN ŞİİRLERİ VE RESİMLERİYLE YARIŞTILAR

  Haber Merkezi- Ödemiş Toplum Sağlığı Merkezi, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ödemiş Verem Savaş Derneği...

  Haber Merkezi- Ödemiş Toplum Sağlığı Merkezi, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ödemiş Verem Savaş Derneği işbirliği ile 67. Verem Eğitim ve Propaganda Haftası Etkinlikleri kapsamında Ödemiş'teki ilkokullarda haftanın temasına uygun resim ve şiir yarışması düzenlendi.

İlçe genelindeki ilkokullarda 1 ve 2. sınıf öğrencileri resim kategorisinde, 3 ve 4. sınıf öğrencileri de şiir kategorisinde yarıştı. Resim yarışmasında Anafartalar İlkokulu 2-L sınıfından Mert Özkoç birinci oldu. Aynı okulun 1-C sınıfından Haldun Önçel ikinci, Zeynep Özdemir de üçüncü oldu.

Şiir kategorisinde ise Çaylı İlkokulu 4-A sınıfından Vesile Nur Öner ilk sırayı aldı. Birgi Kazımpaşa İlkokulu 3-A sınıfından İpek Bozbağ ikinci, Çaylı İlkokulu 3-A sınıfından Aylin Telci de üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere hediyelerini Ödemiş Toplum Sağlığı Merkezi doktoru Niran Coşar verdi.

ANAFARTALAR İLKOKULU DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası kapsamında ilçe çapında resim kategorisinde ilk üç dereceyi elde eden Anafartalar İlkokulu'nda okul idaresi de dereceye giren öğrencilerine hediyeler verdi.

Birinci olan Mert Özkoç'a hediyesini müdür yardımcısı Pelin Çavuşoğlu, ikinci olan Haldun Önçel'e hediyesini müdür yardımcısı Bilal Türk, üçüncü olan Zeynep Özdemir'e hediyesini Okul Aile Birliği Başkanı Tülay Özkul verdi.

 

Bakmadan Geçme