“Üzüm fiyatı 2 doların altına düşmeyecek”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Manisa'da miting düzenledi. Konuşmasında, 14 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için birlikte tarih yazacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, özellikle gençleri ayrışmadan birlikte oy kullanmaya çağırdı. Ayrıca, bütün köy okullarını yeniden açacaklarını ve Cumhuriyet'in 100. yılında 100 bin öğretmenin atanacağını belirtti.

Tarımsal üretim alanında da sözlerine devam eden Kılıçdaroğlu, üreticilerin sorunlarını bildiğini ve çiftçiyi ezdirmeyeceklerini vurgulayarak, üretim ve istihdam hamlesi başlatacaklarını, Türkiye'yi kendi bölgesinde güçlü bir ülke haline getireceklerini dile getirdi.

Ayrıca, taşeron işçilere de seslenen Kılıçdaroğlu, devletin taşeron işçi çalıştırmayacağını, kadrolu işçi çalıştıracağını ifade etti. Bunun yanı sıra, ataması yapılamayan uzman çavuşlara iş imkanı sağlanacağını ve taşeron işçilere kadro verileceğini de sözlerine ekledi.

(İHA)

(ES)

Bakmadan Geçme