Unutuldu mu ne! (Sağlık Destek Bandı-2)

Bugün Haziranın ondördü ve ikibinondokuz. Güne sevgi, huzur ve sağlıkla başladığınızı umuyorum. Zira hep söylüyorum hayat...

Bugün Haziranın ondördü ve ikibinondokuz. Güne sevgi, huzur ve sağlıkla başladığınızı umuyorum. Zira hep söylüyorum hayat çok kısa, niyetiniz iyi, düşünceleriniz sevgi ve paylaşmak adına olursa, hayatın güzel yanlarını da görebilme duygusuna sahip olarak mutlu yaşamanız olasıdır. Kendinize bir iyilik yapıp; sevgiyi, affetmeyi, şefkat, adalet ve vicdanı yüreğinize yakın tutunuz. Tutunuz ki, zorluklar sizin karşınıza çıkmaya utansın.

Ve gelelim dün kaldığımız yerden devam etmeye;

  1. Altın Kırmızı Kore Ginseng,
  2. Glukosamin,
  3. Saponin,
  4. Gümüş İyonları,

Yukarıdaki bileşenlerinin cilt emilimi yoluyla (TTS Teknolojisi), vücuda besin takviyesi şeklinde geçişi ve geçiş sırasında bireye enerji ve denge vermesi olarak ilk basit anlatımını yapmıştık. Ve sonrasında sağlığına sahip çıkmasıdır diye de küçük bir not düşmüştüm.

Bugün de bu ürünleri kısaca tekrar irdeleyip, ana fikrimize geri döneceğim ancak öncelikle burada sizlerle paylaştığım bilgileri sizlerin de tıp makalelerinden okumanız ve incelemenizi önemle rica ederim. Hatta benimle paylaşmanızı da isterim. Akıl ve bilgi paylaştıkça değer kazanır (bence)

  1. Altın Kırmızı Kore Ginseng,

Bu bitkinin üretimi; Güney Kore Hükümetinin tekelindedir. Güney Kore dışında, herhangi bir özel veya kamusal teşebbüsün bu bitkiyi yetiştirme imknı yoktur.

Bu bitki; 10-15 yıl toprak altında kaldığından, toprakta bulunan bütün element ve mineralleri bünyesine alarak, insanoğlu için en şifalı halini alan bir KÖK Bitkisidir.

Peki, neden bu kadar önemlidir; detayı hafta başı göreceğiz ancak bugün bu kök bitkisinin EN TEMEL ÖZELLİKLERİ ile günü kapatalım…

  1. Kan dolaşımını düzene sokar
  2. Sağlıklı kan hücresi üretimine katkıda bulunur
  3. Bağışıklık sistemini güçlendirir
  4. Sinir sistemine yardımcıdır

Bu sayede de,

  1. Vücudun hastalıklara karşı direncini arttırır
  2. İç Organları toksinlerden temizler (önemli ve mucizevî bir konudur)
  1. Dengeli ve Sağlıklı Beslenmemizin önünü açar
  2. Vücudun Su İhtiyacının Giderebilmesini sağlar (ÖNEMLİ)
  • Vücudumuz yeteri kadar su almaz kandaki suyu kullanırsa YÜKSEK TANSİYON..
  • Vücudumuz yeteri kadar su almaz omurlardaki suyu kullanırsa BEL ve BUYUN FITIĞI
  • Vücudumuz yeteri kadar su almaz kemiklerdeki suyu kullanırsa ARTRİT, ROMATİZMAL HASTALIKLAR
  • Vücudumuz yeteri kadar su almaz akciğer / mide / bağırsaklarda ki suyu çekerse, hastalıkların adını sanırım vermeme gerek yok,

Bu haftayı da böyle kapatalım. Tanrı, beynindekini yüreğinin sevgi odacıklarında güzelleştirip, kelamını şiir tadına dönüştüren insanlarla karşılaştırsın inşallah diyerek bitirelim.

Sevgiler

Bakmadan Geçme