Ünlü tatil merkezi Çeşme'deki 50 TL'lik tuvalet ücreti gündem oldu

Kurban Bayramı tatili boyunca 9 gün süren bir tatil olması nedeniyle, vatandaşlar tatil beldelerine yoğun ilgi...

Kurban Bayramı tatili boyunca 9 gün süren bir tatil olması nedeniyle, vatandaşlar tatil beldelerine yoğun ilgi gösterdi. Bu dönemde bir sosyal medya kullanıcısı, ziyaret ettiği bir mekanda tuvalet ücretinin 50 TL olduğunu paylaşarak gündeme oturdu.

Çeşme, yaz aylarında büyük bir rağbet gören bir tatil beldesi olup, Kurban Bayramı tatili süresince yaklaşık 1 milyon vatandaşı ağırlaması bekleniyor. Ünlü tatil merkezi Çeşme daha önce müzik dinleme ücreti ve 'fake müşteri' gibi olaylarla da gündeme gelmişti. Ancak bu kez tuvalet ücreti konuşulmaya başlandı. Bir sosyal medya kullanıcısı, yaptığı paylaşımda tuvalet ücretinin 50 TL olduğunu belirterek, bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve tepkisini yorumlarla dile getirdi. Paylaşımda 'Az önce çektim konum Çeşme' ifadeleri yer aldı.

Bu olayın ardından aynı sosyal medya kullanıcısı, yine aynı mekandan bir paylaşım daha yaptı. Bu kez dikkatleri çeken konu ise kahvaltı fiyatı oldu. 'Aynı mekanda serpme kahvaltıya 4 kişi bin 200 TL ödedik. Çeşme gerçekten ilginç bir yer,' ifadeleriyle paylaşımda bulundu.

Bakmadan Geçme