Ümmiye Anne ile Ayşe Teyze buluştu

KÖY-KOOP ve Ödemiş Ticaret Odası tarafından Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve CO Akademi Genel Koordinatörü...

KÖY-KOOP ve Ödemiş Ticaret Odası tarafından Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve CO Akademi Genel Koordinatörü ve motivasyon konuşmacısı Cüneyt Örkmez tarafından sunulan tiyatro gösterisi ve söyleşiye ülkemizde ve dünyada aldığı ödüller ve yaptığı gösterilerle tanınan Ümmiye Koçak ve ekibi katıldılar.

Adana'da 10 çocuklu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen ve Mersin'e bağlı Arslanköy'de kurduğu Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu ile başarılı ve lider kadın olarak çok önemli bir rol model olan Ümmiye Koçak ve Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu Ödemiş Kültür Merkezi'nde kadınların sorunlarını ve gücünü anlatan 'Baba Ben Geldim' oyununu sahnelediler.

Oyun sonrası gerçekleşen söyleşide etkinlik koordinatörü ve motivasyon konuşmacısı Cüneyt Örkmez, katılımcılar arasında bulunan ve tüm Türkiye'nin cips reklamlarından 'Yiyin Gari' repliği ile tanıdığı Ödemişli Ayşe Teyze'yi (Ayşe Elmacı) sahneye davet ederek Ümmiye Koçak'la kucaklaştırdı. Eğlenceli diyaloglar yaşanan bu anlarda katılımcılar, ilginç bir sohbete tanık oldular.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş 'Ödemiş Ticaret Odası olarak böyle son derece güzel ve toplum yararına olan bu tiyatroya burada ev sahipliği yapmaktan son derece mutluyuz. Kadınlarımızın bir araya geldiklerinde neler yapabileceğini burada bir kültür sanat çalışmasıyla gördük. Kısa bir süre önce kadın girişimcilerin oluşumunu sağlamıştık. Önümüzdeki süreçte bu kurulan kadın girişimcilerin neler yapacağını çok iyi bir şekilde izleyeceğiz' dedi.

Haber: Turgay KONURALP

 

Bakmadan Geçme