ULEMA VE DAĞ, ÖDEMİŞ’TE PARTİLİLERE MUHALEFETİ ŞİKAYET ETTİ

 Başar Uçar – AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekilleri Nesrin Ulema ve Hamza Dağ, AK Parti...

 Başar Uçar – AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekilleri Nesrin Ulema ve Hamza Dağ, AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek partililere seslendi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir, eski ilçe başkanı Ali Hadim, kadın ve gençlik üyelerinin de katıldığı toplantıda partililere muhalefeti şikayet eden Ulema ve Dağ, muhalefet partilerinin millet menfaatini düşünmeden siyaset yaptığını öne sürdü.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Halil Demir, AK Parti hareketinin, hep birlikte hareket etme amacını taşıdığını belirterek, 30 Mart ve 10 Ağustos'ta sergiledikleri başarıyı Haziran ayındaki genel seçimlere de taşıyacaklarını ifade etti.

Milletvekili aday adaylığı gündemde olan eski İlçe Başkanı Ali Hadim de Nesrin Ulema ve Hamza Dağ'ın parti teşkilatından gelen isimler olduğuna vurgu yaparak, AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu söyledi. Hadim, '30 Mart seçimlerini ne ben, ne de Sayın Badem kazandı, 30 Mart'ı hep birlikte kazandık. Şimdi de köylere mahallelere çıkma vaktidir. Ödemişliye verdiğimiz sözler var. Bunlardan en önemlisi doğalgaz, yeni hastane de durmuş vaziyette. Bu önemli konularda vekillerimizin Ankara'da takipçi olmalarını istiyoruz. Doğalgaz 22 kilometre yakınımızda, kepçe kazmaya başlasa gerisi gelir' dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem de, doğalgazın önemine vurgu yaparak, 'Ödemiş'te kışlar hava kirliliği nedeniyle kabus gibi geçiyor' sözleriyle bu konuda vekillerden destek istedi.

Güne Tire'de başladıklarını, Kiraz'da da coşkulu bir kongre yaptıklarını anlatan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, '12 yıldır Türkiye'nin hemen her tarafında ciddi yatırımlar oldu. Hastanelerde rehin kaldığımız günlerden nerelere geldik. 12 yılda yapılanlar ortada. Ama şimdi makas değiştirdik. Artık bu makasla bölgesel ve küresel bazda adımlar atıyoruz. Bağımsız şekilde ilerliyoruz. Şu son 20 güne bakın gelip gidenleri bir görün. Rusya Devlet Başkanı Putin ile doğalgaz konusunda yapılan anlaşma çok önemli. AB bile 'Bu anlaşmadan vazgeçin 2 yıla sizi birliğe alalım' taahhüdünde bulunuyor. Bunlar etkin dış politikanın sonucudur. Ana muhalefetin lideri tüm bunlar olurken vatandaştan 4 yıl yetki istiyor. Siz Şişli'yi, İzmir'i yönetemiyorsunuz ne 4 yılı. Buna af edersiniz kargalar güler' dedi.

17-25 Aralık operasyonlarının darbe girişimi olduğunu kaydeden Dağ, '17-25 Aralık'ta çektiğimiz zulümleri unutmayacağız. 3 ayrı dosyanın birleştirilmesi, bekletilmesi ve köpürtülmesiyle darbe yapmaya kalktılar. Tabi onların hesap edemediği milletin feraseti oldu. Siz yine de dikkatli olun. Bugünlerde bir çok parti kuruluyor. Kendi memleketlerinden 5 oy alamayacaklar partilerle ortaya çıkıyor, seçim zamanı birleşerek seçime gireceklerdir' dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema da muhalefetin milleti hiç düşünmediğini öne sürdü. Ulema, 'Biz bir taşı nasıl daha fazla yukarı koyarız onun derdindeyiz. Muhalefetse bu taşı nasıl indiririz, düşürürüz onun derdinde. Bizler milletimizi düşünüyoruz. 87 milyar lira bütçeden eğitime ayrıldı. Sadece 41 milyar yatırıma ayrıldı. Bu ne demek yurdun dört bir yanında yatırımlar sürecek demek. Muhalefet bunları görmeden siyaset yapıyor. Milletin menfaatlerini kenara atarak siyaset yapıyor. Biz bir tek şeyin önünde eğiliriz o da millet iradesi' ifadelerini kullandı.

  

Bakmadan Geçme