UÇAR AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Ödemiş Kent Konseyi Genel Sekreteri Yücel Uğur Uçar ve Ödemiş Belediye çalışanlarından Başar Uçar'ın annesi, Zeytinlik'te...

Ödemiş Kent Konseyi Genel Sekreteri Yücel Uğur Uçar ve Ödemiş Belediye çalışanlarından Başar Uçar'ın annesi, Zeytinlik'te uzun yıllar ebe-hemşirelik yapan, özverili çalışmalarıyla toplumun dostluğunu, sevgisini kazanan ve geçirdiği amansız bir hastalık nedeniyle bir süreden beri tedavi gören Asiye Uçar'ın ölümü, Uçar ailesi başta olmak üzere sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı.

Uzun yıllar Zeytinlik Sağlık Ocağında çalışan ve ebediyete uğurlanan sağlık çalışanı Uçar'ın cenazesine Ödemiş İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, eşi Selma Eriş, Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Oktay Okuş, Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mehmet Taşlı, Ödemiş Belediyesi Başkan yardımcıları ve belediye personeli olmak üzere, sevenleri Uçar ailesini yalnız bırakmadı.

Ödemiş Zeytinlik Mahallesinde dün Öğlen Namazı ve ardından kılınan Cenaze Namazının ardından ebediyete uğurlanan Asiye Uçar için yapılan duaların ardından Zeytinlik Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

Samime SARAYKÖY

Bakmadan Geçme