Üç puanı üç golle aldı

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda Ödemişspor, sahasında konuk ettiği Şirinyerspor’u 3-0 gibi net bir skorla devirerek...

Süper Amatör Lig Güney Grubu'nda Ödemişspor, sahasında konuk ettiği Şirinyerspor'u 3-0 gibi net bir skorla devirerek hem rakiplerinin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmiş oldu hem de iç sahadaki galibiyet serisini dört maça çıkardı.

Yoğun yağış altında oynanan maçın 25. dakikasında Furkan'ın ortasında Serdar'ın vuruşu üstten auta çıktı. Ödemişspor, 39. dakikada önce Serdar, ardından da Zafer ile gole yaklaştı ancak bu ataklardan sonuç çıkmadı. Müsabakanın ilk yarısı, golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda da gol arayışlarını sürdüren Efe, aradığı skor üstünlüğünü 70. dakikada Burak Can'ın ortasına kafayı çakan deneyimli golcüsü Akın ile buldu: 1-0. 77'de kornerden gelen ortada savunmanın arasından yükselip vuran Umur, farkı ikiye çıkardı: 2-0. Gollerden sonra da baskısını sürdüren Ödemişspor'da 79'da kaptan Halil'in altıpas üzerinden yaptığı vuruşta top ağlara gitti: 3-0. 90+2'de Yaşar'ın kalesini gole kapattığı pozisyonun ardından maç sona erdi. Böylece Ödemişspor, bir haftalık aranın ardından yeniden üç puana ulaşmayı başardı.

Maçtan önce sakatlandı

Karşılaşmaya Yaşar – Serdar, Umur, Emirhan, Furkan – Murat, Halil, Burak Can – Oğuz, Zafer, Akın ilk 11'i ile başlayan kırmızı lacivertlilerde teknik patron Mahmut Arslan, bir maçlık cezası nedeniyle kulübede yer almazken Narlıdere Belediyespor deplasmanındaki kırmızı kart nedeniyle iki maç ceza alan Cihat da kadroda yoktu.

Maç öncesi ısınma esnasında sakatlık yaşayan Semih'in yerine Oğuz maça ilk 11'de başladı. 52'de sakatlık yaşayan Furkan'ın yerine Haktan, 65'te Oğuz'un yerine Semi ve 73'te Serdar'ın yerine Enes oyuna dahil oldular. Yeni transferler kaleci Türker ile sol bek Bekir de 18 kişilik kadroda görev bekledi.

Rakipler yara aldı

Grupta cumartesi günü oynanan diğer iki maçta alınan skorlar da Ödemişspor'a yaradı. Küçük Menderes derbisinde Torbalı Çaybaşıspor ile Bayındırspor, 0-0 berabere kalarak puanları paylaştılar. Alaçatıspor ise deplasmanda Narlıdere Belediyespor'a 2-0 ile boyun eğdi. Böylece puanını 31'e çıkaran Ödemişspor, 36'şar puana sahip bu iki takımla da farkı bitime dört hafta kala beşe indirmeyi bildi.

Ece Köseoğlu

Bakmadan Geçme