Üç maçta 25 gol

Bir zamanlar 3.Lig'in iddialı ekiplerinden olan Selçuk Efesspor, bu sezon Süper Amatör Küme Kırmızı Grup'ta gösterdiği...

Bir zamanlar 3.Lig'in iddialı ekiplerinden olan Selçuk Efesspor, bu sezon Süper Amatör Küme Kırmızı Grup'ta gösterdiği performans ile sevenlerini üzdü. Geçtiğimiz sezon çizdiği başarılı grafiğini aksine bu sezon kümede kalabilmeyi ancak ligin son birkaç haftasında garantileyebilen kırmızı beyazlıların savunmadaki kötü grafiği dikkat çekiyor. Selçuk Efesspor, bu sezon çıktığı 23 maçta kalesinde tam 92 gol görerek son derece kötü bir istatistiğe imza attı. Bu verilere göre kırmızı beyazlı ekip, maç başına dört gol yemiş oldu.

Selçuk Efesspor'un zaten kötü olan savunma performansını daha da kötüleştiren durum ise bu 92 golün 25'ini sadece son üç maçta yemesi oldu. Mart ayının başlangıcı ile Bayındırspor'a 4-1, Torbalıspor'a 9-1 ve İzmirspor'a 12-0 mağlup olan kırmızı beyazlılar, üç maçta yediği gol sayısını 67'den 92'ye çıkardı.

Son sırada yer alan Seferihisarspor (95 gol) dışında tüm takımlardan daha çok gol yiyen Selçuk Efesspor, bu sezon sadece 18 Ocak'ta oynadığı ve 3-0'lık galibiyeti ile sonuçlanan Urla Gençlik karşılaşmasında kalesini gole kapatabildi.

Haber: Bilgehan SAKICI

Bakmadan Geçme