U-19LARDA HEYECAN DERBİYLE BAŞLIYOR

İzmir 1. Amatör U-19 Ligi&rsquonde Küçük Menderes temsilcileri, 8. Grup&rsquota mücadele edecek. İlk hafta maçları cumartesi...

İzmir 1. Amatör U-19 Ligi'nde Küçük Menderes temsilcileri, 8. Grup'ta mücadele edecek. İlk hafta maçları cumartesi günü oynanırken Ödemiş Belediyespor, Tire 1922'yi ağırlayacak.

6 ekibin yer alacağı 8. Grup'ta Ödemiş Belediyespor, Tire 1922, Bayındırspor, Forbes Torbalıspor, Menderes Belediye Eğitim ve Kültürspor  ile Gaziemir Gençlerbirliği mücadele edecek. Altyapıda en üst yaş grubu olan U-19'larda 10 hafta sürecek lig mücadelesinde ekipler ilk ikiye girmek için ter dökecek.

Grupta ilk hafta maçları ise cumartesi günü oynanacak. Ödemiş Belediyespor, komşu ilçe Tire'nin temsilcisi Tire 1922'yi konuk edecek. Saraçoğlu Stadyumu'ndaki U-19 derbisinde ilk düdük saat 13.00'da çalacak.

Menderes 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmada Menderes Belediye Eğitim ve Kültürspor, Bayındırspor'u ağırlayacak. Gaziemir sahasındaki mücadelede Gaziemir Gençlerbirliği ile Forbes Torbalıspor karşı karşıya gelecek. Bu maçların da başlama saati 13.00 olarak belirlendi.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme