U 17LERDE LİG BİTTİ, SIRA KURADA

 Spor Servisi – U-17 Ligi&rsquonde fikstürün tamamlanmasının ardından sıra play-off&rsquolara geldi. Geçtiğimiz hafta sonu lig maçları...

 Spor Servisi – U-17 Ligi'nde fikstürün tamamlanmasının ardından sıra play-off'lara geldi. Geçtiğimiz hafta sonu lig maçları tamamlanırken, Türkiye Şampiyonası'na gidecek ekipleri belirleyecek play-off'ların kura çekimi bugün yapılacak.

Gruplarını ilk iki sırada tamamlamış 20 takımın katılacağı play-off'larda 10. grubu ilk sırada tamamlayan Ödemiş Belediyespor ve takipçisi Urla Gençlikspor da ter dökecek. Tek maç eleme sistemi üzerinden iki baraj maçıyla düzenlenecek play-off'ların kurası bugün 13.00'da İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun Alsancak'taki binasında çekilecek. Play-off karşılaşmalarının da önümüzdeki hafta başlaması bekleniyor. Play-off maçları sonucunda 5 takım İzmir ilini Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek.

Ödemiş Belediyespor altyapı yöneticisi İbrahim Akovalı, rakip kim olursa olsun gençlerin tecrübe kazanması ve vitrine çıkmaları için Türkiye Şampiyonası'na katılmak istediklerini belirterek, takımın bunu sağlayabilecek güç ve kabiliyete sahip olduğunu dile getirdi.

ÖDEMİŞ LİGİ MAĞLUBİYETLE NOKTALADI

Öte yandan ligde son hafta maçları geçtiğimiz pazar günü oynandı. Son haftaya kadar namağlup gelen Ödemiş Belediyespor U-17 takımı daha az forma şansı bulan oyuncularla çıktığı maçta Seferihisarspor'a 2-1 mağlup oldu.

Gruptaki diğer mücadelede ikinci sıradaki Urla Gençlikspor, konuk olduğu Narlıdere Belediyespor'u 2-4 yenmeyi başardı. Güzelbahçe ve Kiraz'ın ligden çekilmesi nedeniyle Çeşme Belediyespor ve Tire Belediyespor son haftayı hükmen galibiyetle kapattı. 14 haftalık lig maratonu sonucunda Ödemiş Belediyespor 37 puanla birinci, Urla Gençlikspor 33 puanla ikinci, Tire Belediyespor 29 puanla üçüncü ve Seferihisarspor da 27 puanla dördüncü oldu.

 

Bakmadan Geçme