Türkiye’nin en büyük gazetecileri ve yazarları, 6 Temmuz’a kadar Dikili’de olacak

Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi işbirliği ile düzenlenen 2. Dikili Kitap Günleri başladı. Etkinlik kapsamında Türkiye’nin...

Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi işbirliği ile düzenlenen 2. Dikili Kitap Günleri başladı. Etkinlik kapsamında Türkiye'nin en büyük gazetecilerinden ve yazarlarından bazıları, tanındık siyasetçiler ve sanatçılar Dikili'de olacak.

Açılış töreni ve açılış konuşmaları bugün, saat 20.00'da başlayacak. Açılış konuşmaları sırasında Yayıncılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Elif Akkaya, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel konuşacak. Saat 20.30'da efsane oyuncu Türkan Şoray, 'Yaşama Dair Ne Varsa' başlıklı bir konuşma yapacak.

İmza etkinlikleri ise başlamış durumda. 29 Temmuz boyunca Dikili'de Adnan Gerger, Cahit Özbay, İbrahim Ülger, Vehbi Bardakçı, Alper Akçam, Mustafa Büyükkılıç ve Hatice Opak imza verecek.

30 Temmuz günü Ferda İzbudak Akıncı, Alper Akçam, Halil Genç, Vehbi Bardakçı, Gönül Çatalcalı, Hatice Opak ve Engin Günay imza verecek. Saat 20.00'dan itibaren Çağla Çinili, Birsen Başaran, Çiğdem Toker ve Kadri Gürsel konuşma yapacak.

31 Temmuz Pazartesi günü saat 21.00'da CHP PM Üyeleri Rıfat Nalbantoğlu ve Özgür Karabat ile İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli konuşma yapacak.

1 Ağustos günü ise saat 20.00'da Vicdan Efe ve Yeşim Uşkun'un yapacağı konuşmalardan sonra CHP PM üyeleri Umut Akdoğan ve Gizem Özcan, CHP milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Hikmet Yalım Halıcı sahneye çıkacak.

2 Ağustos günü saat 18.00'dan itibaren Doğan Karaağaç ve Cahit Özbay imza verecek. Saat 20.00'da Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili yapılacak konuşmada İpek Özbey, Sibel Hürtaş ve Yaşar Aydın söz alacak. 21.00'dan itibaren yapılacak konuşmada ise CHP milletvekilleri Gökçe Gökçen, Adnan Arslan, Deniz Yücel ve İsmet Güneşhan söz alacak.

3 Ağustos günü saat 21.00'da Ozan Gündoğdu, İsmail Arı ve Ayşen Şahin konuşma yapacak.

4 Ağustos'ta ise Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan ve TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan söz alacak.

5 Ağustos günü saat 18.00'dan itibaren Mehmet Emin Elmacı, Ahmet Gülen, İbrahim Ülger, Ahmet Gürel, Sema Tural Tutar, Ferda İzbudak Akıncı, Serpil Öztürk ve Polat Özlüoğlu imza verecek. Saat 20.00'da yapılacak konuşmaya Murat Ağırel, Timur Soykan ve Aytunç Erkin katılacak. 21:00'dan itibaren ise sözü Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin alacak.

Son olarak 6 Ağustos'ta, saat 18.00'da Ali Fuat Karagöz, Onur Çalı, Serpil Öztürk, Mustafa Başoğlu, Sema Tural Tutar ve Ali Türkşen imza verecek. Saat 20.00'da Erdoğan Çınar'ın yaptığı konuşmanın ardından, 21.00'da Ahmet Ümit ve Ayhan Bozkurt etkinliğin son konuşmasını yapacak.

https://www.instagram.com/p/CvHQ7OzIWg-/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

haber merkezi

Bakmadan Geçme