TÜRK KIZILAYINDAN İLKOKULLARA GÜVENLİ YAŞAM TAKVİMİ

Türk Kızılayı tarafından yürütülen ´Kızılay ile Güvenli Yaşamı Öğreniyorum´ projesi kapsamında daha önceki yıllarda olduğu gibi...

Türk Kızılayı tarafından yürütülen ´Kızılay ile Güvenli Yaşamı Öğreniyorum´ projesi kapsamında daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da basılan ´Güvenli Yaşam Sınıf Takvimi´ Ödemiş'te ilkokullarda dağıtılıyor.

Doğal Afet Sigortaları Kurumu'nun (DASK) sponsorluğunda bastırılan takvimler, Türkiye´nin dört bir yanındaki Kızılay Şubelerine gönderilirken Ödemiş'teki merkez okullarda dağıtım tamamlandı. Çevre mahallelerdeki okulların takvim dağıtımına ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle devam ediliyor.

Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, 'Takvimler, Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi olarak ilçemiz merkezde bulunan her ilkokuldaki 1. 2. 3. ve 4. Sınıflara birer adet olacak şekilde dağıtılmıştır.  İlçe merkezi dışında bulunan diğer ilkokullarımızın takvim dağıtımı  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz aracılığıyla ve yardımıyla yapılmaktadır' denildi.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme