TÜRK KIZILAYI’NDAN EVİ YANAN ÖDEMİŞLİ VATANDAŞA YARDIM ELİ

 Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi&rsquonce Cumhuriyet Mahallesinde geçtiğimiz ay çıkan yangın nedeniyle evi yanan bir vatandaşa yardım...

 Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi'nce Cumhuriyet Mahallesinde geçtiğimiz ay çıkan yangın nedeniyle evi yanan bir vatandaşa yardım yapıldı.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evi yangında hasar gören Hüseyin Egen adlı vatandaşın Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi'ne başvurusu sonrası Türk Kızılayı Ege Bölge Afet Yönetimi, Düzce Sosyal Hizmetler Deposu ve Ankara Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden gönderilen 5 adet battaniye, 5 adet el havlusu, 3 adet sünger yatak, 3 adet uyku seti, 1 adet mutfak seti, 1 adet üç gözlü ocak, 1 adet gıda kolisi, 2 adet kavurma ve 1 adet nevresim takımından oluşan yardım malzemeleri evi yanan aileye teslim edildi.

Türk Kızılayı Ödemiş Şube Başkanı Rıfat Boyacıoğlu yaptığı açıklamada, 'Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi olarak sadece doğal afetlerde değil, bölgemizde mağdur olan her vatandaşımıza yardım eli uzatmayı görev kabul etmekte ve yaralarını bir nebze de olsa sarmaya çalışmaktayız. Türk Kızılayı olarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme