TURGUTLULU KADINLAR BİRGİYİ GEZDİ

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MANİSALI KADINLAR İÇİN BİRGİ GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR  Turgutlulu kadınlar Manisa Büyükşehir Belediyesi sosyal...

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MANİSALI KADINLAR İÇİN BİRGİ GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

 Turgutlulu kadınlar Manisa Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçelere tahsis ettiği otobüsler ile Ödemiş'in Birgi Mahallesi'ni gezdi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal amaçlı projelerde kullanılması amacıyla ilçelere verilen otobüslerle vatandaşlar gezmeye devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesinde yaşayan kadınlar Ödemiş'in mahalleye dönüşen tarihi beldesi Birgi'yi gezdiler.

Büyükşehir tarafından kendilerine tahsis edilen otobüsle Birgi'yi gezen kadınlar memnuniyetlerini dile getirdi. Turgutlulu kadınlar Çakırağa Konağı, Derviş Ağa Medresesi, Ümmü Sultan Türbesi ve Aydınoğulları Camii'nin yanı sıra Kırkoluk ve Bozdağ'ı da ziyaret etti.

Geziye katılan Selda Demirel, 'Cengiz Başkan sayesinde gezmediğimiz yerleri gezme fırsatı bulduk. Böylesi tarihi bir yeri Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla görmek çok güzeldi. Geziden çok memnun kaldık. Teşekkür ediyoruz' dedi.
İHA

Bakmadan Geçme