Turgay’dan sert çıkış: Bu partide olmayı hak etmiyorsunuz!

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu'nun haberine göre CHP Karşıyaka İlçe Kongresi, başladı. Tek adaylı olması ön görülen...

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu'nun haberine göre; CHP Karşıyaka İlçe Kongresi, başladı. Tek adaylı olması ön görülen kongrede Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Tugay, kongrede yaptığı konuşmada, 'Biz o emeği gösterirken başka partilerin gıybetli toplantılarına katılanlara da CHP'nin değerlerini tekrar hatırlatmak isterim. Başka partilerden medet umuyorsanız, onların toplantılarında oluyorsanız, onların mahalle çalışmalarında peşlerinde koşuyorsanız lütfen gidin buradan. Bu partide olmayı hak etmiyorsunuz' dedi.

'Parti örgütü olarak cevap vermemiz gerektiğini düşünüyorum'

Başkan Tugay, CHP'de değişim söylemlerinde bulunanları eleştirerek, 'Geçirmiş olduğumuz genel seçim ve bu seçimden sonra partimize yönelik suçlama, yapılan bazı planlı söylemler çabalar… Bunu düzeltmek adına açtığımız her televizyon kanalında CHP değişsin de değişsin diye insanlara parti örgütü olarak cevap vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Bir genel seçim yaşadık, hepimiz kazanacağımıza inanıyorduk' ifadelerini kullandı.

'Kendilerinden utanmalılar'

Karşıyaka'da seçim döneminde bazı kişilerin başka partilerin toplantısına katıldığını ve sadece delege seçim süreçlerinde ortaya çıktığını aktaran Tugay, 'CHP örgütü gurur duymalı, Kılıçdaroğlu'na yüzde 83 oy çıktı ilçemizden, bunlar emekle oldu. Bunlara saygı gösterilmeli, biz o emeği gösterirken başka partilerin gıybetli toplantılarına katılanlara da CHP'nin değerlerini tekrar hatırlatmak isterim. Başka partilerden medet umuyorsanız, onların toplantılarında oluyorsanız, onların mahalle çalışmalarında peşlerinde koşuyorsanız lütfen gidin buradan. Bu partide olmayı hak etmiyorsunuz' dedi.Tugay, 'Belediye başkanı olmak önemli değil, yarın ben sıradan bir üye olarak da üzerime düşen neyse yapacağım. Geçmişte de yaptım, yine yapacağım. Sadece sosyal medyada dolaşarak, belediye başkanlarımızı ve partimizi eleştirenler kendilerinden utanmalılar' açıklamasını yaptı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme