Tunç Soyer: “Mazeret makamı olmadık, olamaycağız”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Twitter üzerinden bir paylaşım yaptı. Videosunu eklediği paylaşımda Soyer, “Konuşacak...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Twitter üzerinden bir paylaşım yaptı. Videosunu eklediği paylaşımda Soyer, 'Konuşacak çok şey var ama biz mazeret makamı olmadık, olmayacağız. Hep yaptığımız gibi işimize bakacağız. Bu yaşananları ise yıllardır kale gibi ayakta duran İzmirli hemşehrilerimin vicdanına bırakıyorum.' dedi.

Eklediği videoda ise Soyer'in yaptığı bir konuşma görüldü. Konuşmada Soyer, 'arkadaşlar, şundan yana içiniz rahat olsun, İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm engellemelere rağmen kaya gibi ayakta durmaya devam ediyor. Hizmet üretmeye, en yüksek seviyede en yüksek kalitede hizmet üretmeye devam ediyor. Ve göreceksiniz İzmir halkı neyi affedip neyi affetmeyeceğini çok iyi ayırt edecek.' dedi.

İzmirli vatandaşların, Belediye'nin iş yapmasını engelleme ve gücünü kısıtlama çabalarının farkında olduğunu ve bunu affetmeyeceklerini dile getiren Soyer, 'örneğin hala verilmeyen çöp döküm alanları konusunda meclis üyesi arkadaşlarım belki konuşmak isterler. Belki satılmak istenen Alsancak Limanı ile ilgili konuşmak isterler. Belki verilmeyen mezarlık yerleri ile ilgili konuşmak isterler. Konuşacağımız çok şey var aslında' ifadelerini kullandı.

Konuşacak çok şey var ama biz mazeret makamı olmadık, olmayacağız.

Hep yaptığımız gibi işimize bakacağız.

Bu yaşananları ise yıllardır kale gibi ayakta duran İzmirli hemşehrilerimin vicdanına bırakıyorum. pic.twitter.com/RuW3LAfBrB

— Tunç Soyer (@tuncsoyer) August 14, 2023

Utku Beycan

Bakmadan Geçme