TÜM ÜRÜNLERİMİZİ DOĞAL ÜRETİYOR İÇİNE SEVGİMİZİ DE KATIYORUZ

ÖZLEM FİDAN: İLKLERİN ADRESİ &ldquoDEVECİOĞLU PASTANESİ&rdquo Ödemiş&rsquote 1967 yılından bu yana hizmet veren Devecioğlu Pastanesi yeni...

ÖZLEM FİDAN: İLKLERİN ADRESİ 'DEVECİOĞLU PASTANESİ'

Ödemiş'te 1967 yılından bu yana hizmet veren Devecioğlu Pastanesi yeni yerinde birinci yılını tamamladı. Ödemişlilere en iyi hizmeti vermeye çalışan pastane ürettiği katkısız ürünleri ile ilkleri yapmayı sürdürüyor.

Aile işletmesi olarak çalışan işletmede Sedat Fidan eşi Özlem Fidan ile birlikte güler yüzleri ile müşteri memnuniyetini her an sağlıyor.

Ürettikleri pastalarda, tatlılarda herhangi bir kimyasal madde, endüstriyel boya, katkı maddesi gibi ürünler kullanmadıklarını günlük üretimlerle en doğal ve taze şekilde müşterilerine ürün sunduklarını belirten Özlem Fidan herkesin yeni yılını da kutladı. Konu ile ilgili olarak konuşan Özlem Fidan şunları ifade etti:

 

'MALZEMEYİ KENDİMİZ ÜRETİYORUZ'

 'Devecioğlu Pastanesi 1967 yılından kurulmuş ve o günden bugüne Ödemiş'e hizmet vermiş. Bugün yeni iş yerimizde birinci yılımız tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Devecioğlu Pastanesi olarak ürettiğimiz her pastamızı, her tatlımızı önce sevgimizi katıyoruz.

Kullandığımız tüm malzemelerimizi kendimiz üretiyor asla ve asla herhangi kimyasal bir madde, tatlandırıcı, boya gibi ürünler kullanmıyoruz. Her gün günlük üretimimiz ile taze, doğal bir şekilde pastalarımızı müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Bunun yanında baklavamız başta olmak üzere tüm tatlılarımızı da aynı özveri ve kendi ürettiğimiz ürünlerimiz ile günlük olarak üretiyoruz. Sektörde Ödemiş'te ilkleri yaşatmaya insanların güven duyarak ürünlerimizi tüketmesini sağlamak amacı iler her gün bu çabamız sürüyor.

 

'HER GÜN TULUMBA'

Ödemiş'imizin sevdiği ve her zaman tükettiği özel gün ve gecelerde misafirlerine ikram ettiği tulumba tatlımızı da el değmeden otomatik cihazlarında günlük olarak üretiyor müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Pastanemizde kuru pasta ürünlerimizi de günlük, taze ve özel üretimler yaparak Ödemişlilerin beğenisine sunuyoruz. Devecioğlu Pastanesi olarak aynı zamanda birçok düğün salonu ve düğün ekipleri ile de çalışma yapıyoruz.'

 

'ÖZEL GÜN VE GECELER İÇİN ÖZEL ÜRETİMLER YAPIYORUZ'

Özel gün ve geceler içinde özel siparişlerimizi alıyor en iyi şekilde mutluluğu mutluluk katmaya çalışıyoruz. Bunun yanında kendi iş yerimizde de isteyen müşterilerimiz mini kına gecelerini, nişan merasimlerini, doğum günlerini düzenleyebiliyoruz. Yen iş yerimizde bir yılı tamamlamanın mutluluğunu yaşatan tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da aynı kalitede aynı özellikleri taşıyan doğal ürünlerden ürettiğimiz hiçbir katkı maddesinin olmadığı her gün günlük taze üretimimize devam ederek müşterilerimize hizmetimizi sürdüreceğiz. Yeni yılında herkes için sağlık, mutluluk getirmesini temenni ediyorum.'

 

Bakmadan Geçme