Torkos kendini yedi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8.Grup'ta ilk yedi maçını kazanan ve ilk haftadan beri liderlik koltuğunda...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8.Grup'ta ilk yedi maçını kazanan ve ilk haftadan beri liderlik koltuğunda oturan Torbalıspor, grubun zayıf takımlarından Dikili Çandarlıgücü ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar, bu sonuçla galibiyet özlemini yedi maça çıkarırken sezonun ilk maçından beri oturduğu liderlik koltuğunu da Ödemişspor'a kaptırdı.

Zirveyi takip eden iki takımı karşı karşıya getiren Denizli derbisi de golsüz eşitlikle sona erdi. Çal Belediyespor ile Kale Belediyespor arasında oynanan müsabaka, başladığı gibi 0-0 sonuçlandı. Haftanın karlı ekibi Kuşadasıspor oldu. Siyah beyazlılar, son sıradaki Uşak Vefaspor'u rakip sahada 3-1 ile geçerek puanını 24 yaptı ve ilk sırayla olan farkı dörde indirdi.

Ligin flaş ekibi Bozdoğan Belediyespor'daki düşüş devam etti. Yeşil beyazlılar, sahasında ağırladığı Yatağanspor ile 1-1 berabere kalırken üç maçtır da kazanamıyor. Gruptaki Afyon derbisinde de eşitlik bozulmadı. Şuhut Belediye Hisarspor ile Sandıklıspor, 1-1 berabere kaldılar. İki takımın da 19'ar puanı bulunuyor. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta ise Ortaca Belediyespor, Sarayköy 1926'yı tek golle geçti: 0-1. Siyah beyazlılar, böylece diğer Muğla ekibi Yatağanspor'u geride bırakarak kümede direkt kalma yolunda önemli bir adım attı.

Haber: Onur Karagöz

Bakmadan Geçme