Torbalı’da vatandaşlar yoldaki çukurları doldurdu

yeniizmir.com’dan Hasan Demir’in haberine göre Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yoldaki çukurlara müdahale etmemesi nedeniyle, bölgedeki vatandaş işi...

yeniizmir.com'dan Hasan Demir'in haberine göre Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün yoldaki çukurlara müdahale etmemesi nedeniyle, bölgedeki vatandaş işi üstlendi. Fabrika çalışanları, kepçelerle yoldaki çukurları doldurarak zemini düzleştirdi.

İzmir Aydın Karayolu boyunca bulunan çukurlar, Yazıbaşı Sanayi Bölgesi'ne giden araçlara ciddi zararlar veriyordu. Yol üzerindeki çukurların neden olduğu sorunlar, bu bölgedeki fabrikalara giden veya bu bölgede çalışan araçlarda lastik aşınmalarına yol açıyordu. Bölgede çalışan vatandaşlar, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün herhangi bir önlem almaması üzerine, çözümü çukurları kendileri doldurmakta buldu.

Fabrika çalışanları, çukurları doldurmak ve zeminin düzleştirmek için kepçenin başına oturdu. Sanayi bölgesinde seyreden araçların çukurlara saplanmasını önlemek ve zararları engellemek adına girişimde bulunan çalışanlar, kendi hizmetlerini kendileri sağladılar.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme