Torbalı’da tüm kurs ve etkinlikler iptal

Torbalı Belediyesi, son zamanlarda artış gösteren ve dünyanın savaştığı koronavirüse karşı önlemleri sürdürüyor. Salgının ülkemizde yayıldığı...

Torbalı Belediyesi, son zamanlarda artış gösteren ve dünyanın savaştığı koronavirüse karşı önlemleri sürdürüyor. Salgının ülkemizde yayıldığı ilk günden bu yana tedbirleri alan ve özellikle dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye, planlanan etkinlik ve kursları iptal etti. Belediyenin gerçekleştireceği etkinliklerin yanı sıra çeşitli yaş gruplarından yüzlerce kişinin aktif eğitim aldığı 23 kurs da iptal edildi. Kursların gerçekleştiği salonların tamamı da önlemler kapsamında kapatıldı. Personelini de bu virüse karşı bilinçlendiren belediye, önlemlerini almaya devam edecek.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin, 'Belediye olarak insan hayatını tehdit eden ve bugüne kadar binlerce insanımızın canını alan koronavirüsün ilçemizde yayılmasını önlemek amacıyla bazı tedbirler alıyoruz. Bu kapsamda faaliyetlerine devam eden, planlanan kurslarımızı ve kültür sanat etkinliklerimizi iptal ettik. Hep birlikte önlemler alarak, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak virüsü yeneceğimize inanıyorum. Hiçbir virüsün aldığımız önlemler kadar büyük olacağına inanmıyoruz' ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

 

Bakmadan Geçme