Torbalı Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden Anlamlı Etkinlik

yeniizmir.com'dan  Hasan Demir'in haberine göre 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen etkinlik...

yeniizmir.com'dan  Hasan Demir'in haberine göre 15 Temmuz 2022 Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen etkinlik kapsamında, şehit yakınlarını evlerinden alarak derneğe getirilmiş ve katılımcılara özellikle kuymak gibi yöresel lezzetler sunulmuştu. Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter ve İlçe Protokolü'nün de katıldığı bu etkinlik büyük bir ilgi görmüştü.

12 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinlikte ise Torbalı Huzurevi sakinleri, Torbalı Mahalle Muhtarları, 15 Temmuz'da şehit aileleri ve ilçe halkı bir araya geldi. Etkinlikte, Karadeniz'in meşhur lezzeti olan 'mıhlama' ikram edildi. Torbalı Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ev sahipliği yaptığı etkinlikte, dostluk ve dayanışma atmosferi en üst seviyede yaşandı.

Dernek Başkanı Cafer Tosun, etkinliğe katılan tüm misafirlere teşekkürlerini ileterek, 'Kurduğumuz gönül bağları ve değerli muhabbetlerimizle etkinliğimiz anlam kazandı. İlçe halkına her alanda hizmet etmeye ve ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme