TORBALI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLAN TORBALI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan cadde ve sokaklar, işyerleri, konutlar, Belediye hizmet binaları,...

İLAN
TORBALI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan cadde ve sokaklar, işyerleri, konutlar, Belediye hizmet binaları, tesisleri vb. yerlerden evsel nitelikli atıklardan ayrı olarak ambalaj atıklarının (Cam, Kağıt/Karton, Kompozit, Metal, Plastik vb.) toplanması, taşınması ve ayrıştırılması işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince açık arttırma sureti ile 3 yıl müddetle yaptırılacaktır.
Muhammen bedeli 3 yıllık 640.000,00.-TL (Altıyüzkırkbintürklirası) geçici teminat bedeli 19.200,00.-TL (Ondokuzbinikiyüztürklirası) dır.
İhale 13/06/2023 Salı günü saat 14.00'da Muratbey Mahallesi 3564 Sokak No:25 Belediye Binası Torbalı İzmir adresinde Belediyemiz Encümen toplantı salonunda yapılacaktır. Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Gelir Servisinden 100,00-TL ile temin edilebilir. İhaleye iştirak edeceklerin ihale şartnamesinin 3.maddesinde ve aşağıda yazılı belgelerle birlikte 13/06/2023 Salı günü saat 14:00'a kadar Yazı İşleri Müdürlüğüne müracaatları gerekmektedir.
Postadaki vaki gecikmeler kabul edilmez. İlan olunur.
İhaleye katılacak gerçek/tüzel kişilerde aşağıdaki belgeler aranır.

  1. Türkiye'de kanuni ikametghı olduğuna dair belge,
  2. Gerçek kişiler için nüfus cüzdanı sureti,
  3. Tüzel kişiliğin ihale tarihi yılına ait Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
  4. İstekliye ait noter tasdikli imza beyannamesi veya imza sirküleri,
  5. İsteklinin tüzel kişi olması halinde, ilgilisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri ve kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
  6. Vekleten katılanlardan yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekletname ve noter tasdikli imza beyannamesi,
  7. Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz,
  8. Yüklenici, İzmir il sınırları içerisinde, Bakanlıktan geçici faaliyet belgesi/çevre lisansı almış Torbalı ilçe nüfusuna hizmet verebilecek tipteki Toplama Ayırma Tesisine sahip olmalıdır.
  9. Belediye ve bağlı kuruluşları ile mahalli idare birlikleri norm kadro ilke ve standartlarına dair yönetmeliğin; belediye ve bağlı kuruluşları ile mahalli idare birlikleri tasnif cetvelinde yer alan A grubu, B grubu, C 10-11-12-13-14-15-16-17-18-19 grubu belediyelerin herhangi birinden karışık ambalaj toplanması, taşınması ve ayrıştırılması işi yaptığına dair alınmış belge,
  10. Ortak Girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi,
  11. Ortak girişimlerde;  iş ortaklığını oluşturacak gerçek veya tüzel kişilerin her biri yukarıda istenen belgeleri ayrı ayrı vermek zorundadır. (Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz hariç)

#ilangovtr

Basın No:ILN01837477

Bakmadan Geçme