TOPLUM DESTEKLİ POLİSLER, SOSYAL PROJELERE DEVAM

 İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN EKMEK DOLABI Başar Uçar – Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro...

 İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN EKMEK DOLABI

Başar Uçar – Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. Toplum Destekli Polislerin çalışmalarıyla Hükümet Meydanı'na ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz yararlanması için ekmek dolabı yerleştirildi. Hayırsever fırıncılar ve vatandaşlar tarafından doldurulan ekmek dolabının sayısının artırılması planlanıyor.

Dün yerleştirilen ekmek dolabına Ödemiş'teki fırıncıların yanı sıra hayırsever vatandaşlar da aldıkları ekmekleri doldurdular. Geçmişte fırınlarda sık sık rastlanan 'askıda ekmek' uygulamasını hatırlatan çalışma için hazırlanan ekmek dolabı İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde yer alıyor.

 Hükümet Meydanı'nda başlattıkları uygulamayla zor durumda olan vatandaşlara bir parça da olsa katkıda bulunmak istediklerini kaydeden Toplum Destekli Polisler, Ödemiş'in farklı mahallelerine de ücretsiz ekmek dolaplarını yerleştireceklerini ifade ettiler.

Polis memuru Erkan Gencay yaptığı açıklamada, 'Geliştirdiğimiz proje ile Ödemiş'te yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın en temel ihtiyaç olan ekmek konusunda bir nebze de olsa soluk almasını amaçladık. Sadece Hükümet Meydanı'nda değil Ödemiş'in başka yerlerine de bu dolapları yerleştirerek, ihtiyaç sahiplerinin faydalanmalarını istiyoruz.

Projemize ilk günden itibaren başta hayırsever fırıncılarımız olmak üzere iyiliksever Ödemiş halkı da büyük destek verdi. Bundan sonra da bu desteğin süreceğine inanıyoruz. Halkımızın da bu özel dolapları korumasını istiyoruz. Sevgi bağları paylaştıkça güçlenir' dedi.

 

Bakmadan Geçme