TOPLUM DESTEKLİ POLİSLER HIRSIZLIK ÖNLEMLERİ İÇİN HALKI BİLGİLENDİRİYOR

 &ldquoHırsıza karşı uyanık ol&rdquo Mehmet Sulu – Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplu Destekli Polislik Büro Amirliği...

 'Hırsıza karşı uyanık ol'

Mehmet Sulu – Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplu Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Zafer Mahallesi'nde ev ve işyerlerini ziyaret ederek hırsızlığa karşı alınabilecek önlemler konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Toplu Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri ziyaretlerinde özellikle zemin ve birinci kattaki evlerin pencere ve kapılarına konulabilecek düşük maliyetli klips önlemi hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Vatandaşlardan Fevzi Fuat Gençpınar emniyet yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, 'Klips önlemi basit ve ucuz olmasına karşın son derece etkili. 10 lira gibi bir maliyeti var. PVC doğrama yapan yerlerden kolayca alınabilir. Dışarıdan herhangi bir aletle pencerelerin kilidi kanırtılarak kırılsa dahi bu klips kesinlikle pencerenin açılmasını önlüyor. Alarmla da birlikte kullanıldığında hemen uyarı sağlıyor. Ben de evimde kullanacağım. Bilgilendirmeden dolayı teşekkür ederim' dedi.

Ödemişli esnaflardan Enver Topal da 'Olumlu bir uygulama. Ben de evimde kullanacağım. Toplum Destekli Polislerimizin bilgilendirmeleri gerçekten önemli. Yetkililerimizle her zaman omuz omuzayız' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme