TOKİ, 11 milyar liralık arazileri satacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, toplam 28 ile dağılmış olan...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, toplam 28 ile dağılmış olan 503 adet arsayı açık arttırma ile satacak. Arsalara %35 peşinat ödenerek, 48 ay vade ile sahip olunabilecek.

ilan.gov.tr'deki ilana göre araziler, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Uşak ve Van'a dağılmış vaziyette bulunuyor. Arazilerin muhammen bedeli ise 11 milyar 270 milyon 290.792 lira. Arazilerin toplam büyüklüğü ise ortalama 2 milyon 879.106 metrekareyi buluyor. Açık arttırma, 18 Temmuz ve 19 Temmuz günleri saat 10.30'da 2 ayrı oturum şeklinde olacak. Oturumlar, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Çankaya Bilkent Otel'de yapılacak. www.emlakmuzayede.com sitesinden online olarak da oturumlara katılım sağlanabilecek.

haber merkezi

Bakmadan Geçme