Tire'ye zorlu grup

TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig'deki gruplar, dün yapılan kura çekimi ile belli oldu. Tire 1922, geçtiğimiz...

TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig'deki gruplar, dün yapılan kura çekimi ile belli oldu. Tire 1922, geçtiğimiz sezon gibi bu sezon da 3.Lig 2.Grup'ta mücadele edecek. Kırmızı beyazlılar, birbirinden zorlu rakiplerle eşleşti. Kura çekimi sonucunda Tire 1922; 1461 Trabzon, Anadolu Bağcılar SK, Anagold 24 Erzincanspor, Ankara Demirspor, Darıca Gençlerbirliği, Diyarbekirspor, Ergene Velimeşespor, Erokspor, Gölcükspor, Kayseri Erciyesspor, Kırıkhanspor, Muğlaspor, Pazarspor, Turgutluspor, Van Büyükşehir Belediyespor, Yeni Orduspor ve Yeşil Bursa takımları ile aynı gruba düştü.

1461 Trabzon: Trabzonspor'un pilot takımı olan ekip, bir dönem Süper Lig'i zorluyordu. Son iki sezonda iki kez küme düştüler.

Anadolu Bağcılar SK: Geçen sezon 2.Lig'den düşen Anadolu Üsküdar 1908'in yarışmacı haklarını Bağcılarspor'a devretmesi ile oluşan bir takım.

Anagold 24 Erzincanspor: Refahiye Belediyespor olarak 3.Lig'de mücadele ederken Erzincanspor'un yerine ili temsil etmesi kararı alınan kırmızı siyahlılar, bu sezon gerçekleştirdikleri transferler ile iddiasını ortaya koydu.

Ankara Demirspor: Türk futbolunun köklü ekiplerinden. 2015-16'da 2.Lig'de oynuyordu. Geçen sezon ise play off'ta elenerek 2.Lig'e dönme şansını kaçırdı.

Darıca Gençlerbirliği: Geçtiğimiz sezon play off'ta elenen bir başka takım. Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a kök söktürmüştü.

Diyarbekirspor: 3.Lig'in her daim iddialı takımlarından. İki sezon önce 2.Lig'i finalde penaltılarla kaçırmıştı. Geçen sezon da play off oynadı. Birçok transfer yaptı.

Ergene Velimeşespor: Ligin yeni ekiplerinden Tekirdağ takımı. Bir süredir yaptıkları yatırımların karşılığını alıyorlar.

Erokspor: İstanbul'un Kasımpaşa semtinin takımı. 3.Lig'e bu sene yükselen sarı yeşiller, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da forma giydiği kulüplerden idi.

Gölcükspor: Hemen her sezon zirveye oynayan Kocaeli temsilcisi. Kırmızı siyahlıar, geçen sezon play off'u son anda kaçırmıştı.

Kayseri Erciyesspor: Bir zamanlar Avrupa kupalarında boy gösteren takım. En son 2014-15 sezonunda Süper Lig'de oynadılar. Son iki sezonda iki kez küme düştüler. Kapanmaktan son anda kurtuldular. Gençlerle mücadele etmeleri bekleniyor.

Kırıkhanspor: Tire 1922'nin dördüncü kez üst üste aynı grupta eşleştiği Hatay ekibi. 3.Lig'in dişli takımlarından.

Muğlaspor: 2015-16 sezonunda Ödemişspor'un grubunda şampiyon olup profesyonelliğe dönmüş idi. Geçen sezonu orta sıralarda noktaladı.

Pazarspor: 2015-16 sezonunda 2.Lig'den 3.Lig'e düşen Rize takımı. Geçtiğimiz yıl da Tire 1922 ile aynı gruptaydı.

Turgutluspor: Nam-ı diğer Kasaba. Yıllardır profesyonel liglerde oynadıktan sonra geçtiğimiz sezonu Bölgesel Amatör Lig'de geçirdi, şampiyon olarak geri döndü.

Van Büyükşehir Belediyespor: Doksanlı yıllarda Süper Lig'de (o dönemki adıyla 1.Lig) oynayan Vanspor'un devamı olan takım. Geçen sezon play off'u son haftalarda kaçırdı. Bu sezon gayet iddialı bir kadro kuruyorlar.

Yeni Orduspor: Bir devam takımı daha. Orduspor yerine Güzelorduspor desteklenince profesyonelliğe yükseldi ve yeni sezon öncesi isim değiştirdi. Oldukça iddialılar.

Yeşil Bursa: Bursaspor'un pilot takımı. Tire 1922 ile üçüncü kez üst üste aynı grupta yer alacak.

Haber: Tunca CİVA

Bakmadan Geçme