TİREDE ASFALT SEZONU TAM GAZ

Nihat Çakıroğlu – Tire Belediyesi, asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yaptığı çalışmalara...

Nihat Çakıroğlu – Tire Belediyesi, asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yaptığı çalışmalara hız verdi. Büyükşehir ekipleriyle birlikte ilçe merkezi ve köy iken mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde iki koldan asfalt çalışması başlatan ekipler çalışmalarını mesai saatlerinin dışında da sürdürüyor.

İlçe merkezinde asfalt sezonu boyunca 38 cadde ve 28 sokakta asfaltlama çalışması yapılacağı bildirilirken, çalışmalar altyapı çalışmalarının yoğun olduğu bölgelerden başladı.

Rafet Saygılı Caddesi, Gökçen Efe Caddesi, Köşk Caddesi, İstasyon Caddesi Bekleme Mevkii arasındaki çalışmalar, büyük ölçüde tamamladı. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler Adnan Menderes Bulvarı, Celal Bayar Bulvarı, Selahattin Çakır Bulvarı, Fahrettin Altay Caddesi ve Millet Caddesi ile çalışmalarına devam edecek.

DOĞU KÖYLERİ TAMAM

İlçe merkezinde devam eden çalışmaların yanı sıra diğer ekipler ise köylerde çalışmalara devam ediyor. Üretim yollarını da asfaltlayan ekipler Işıklar ve Ayaklıkırı köylerinde çalışmalarını tamamladı. Yerleşime yeni açılan bölgelerde de sathi kaplama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Tire Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre asfaltlama çalışmaları yaz mevsimi sonuna dek sürecek.

 

Bakmadan Geçme