TİRE VE ÖDEMİŞLİ MOTORCULAR ISINAN HAVAYI FIRSATA ÇEVİRDİ

&ldquoMOTOSİKLETLERİMİZE TÜM KURALLARA UYARAK BİNİYORUZ&rdquo Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş ve Tire&rsquoli motorcu gençler kurdukları grupları ile...

'MOTOSİKLETLERİMİZE TÜM KURALLARA UYARAK BİNİYORUZ'

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş ve Tire'li motorcu gençler kurdukları grupları ile bahar gezisi düzenledi.Tire'de Tire Teire Riders isimli motosiklet grubu, Ödemiş'te Ödemiş Efe Riders motosiklet grubu kuran motorcu gençler havanını ısınması ile küçükmenderes turu düzenledi.

Pazar sabahsı Tire'den Ödemiş'e hareket eden Teire Riders isimli motosiklet grubu, Ödemiş'te Efe Riders motosiklet grubu ile bir araya geldi.

Ödemiş'te iki grup tek grup halinde bir araya gelerek Ödemiş'in Bozdağ ve Gölcük yaylalarını motosikletleri ile turladı. Daha sonra tarihi Birgi beldesini motosikletleri ile turlayan motorcu gençler Birgi'den sonra Beydağ ilçesine giderek Beydağ'da da gezintilerini sürdürdü.

Son olarak Ödemiş Hükümet Meydanında gezintilerini sürdüren gençler programı Ödemiş köfte yiyerek sonlandırdı.

70 motosikletin 100 motorcunun olduğu gruplar adına konuşan Motorcu Mehmet Emin İçelli, 'Tire ve Ödemiş'te motosiklet tutkunları olarak Teire Riders isimli motosiklet grubu, Efe Riders motosiklet grupları kurduk. Hafta sonları İzmir'in farklı ilçelerini turlar düzenliyoruz. Havanın ısınması ile birlikte bu hafta sonu kendi bölgemiz olan küçükmenderes bölgesini motosikletlerimiz ile turladık. Turumuz Tire, Ödemiş, Bozdağ, Gölcük, Birgi ve Beydağ ile sürdü. 70 motosiklet 100 arkadaşımız ile 200 km yol yaptık. Burada ki amaçlarımızdan biri de motosikletin kurallarına göre binilmesini göstermektir. Son yıllarda bölgemizde motosiklet kazalarından dolayı birçok gencimiz hayat veda etti. Elbette kaza olabilir ancak kurallara uymak ve kazayı en hafife düşürmek bizlerin elindedir. Biz her iki grup üyeleri motosikletlerini binmeden önce motosiklet kıyafetlerini giyiyorlar. Daha sonra motosikletlerimizi kontrol ediyoruz. Tüm kurallara uyarak gezintimizi düzenliyoruz. Bundan sonraki haftalarda da bu tür gezintilerimiz devam edecek. 

Bakmadan Geçme