TİRE KENT MÜZESİNE MİLASLI KONUKLAR

´ÖRNEK ALINMASI GEREKEN MÜZE´  Tire´nin tarih ve kültürüne ışık tutan Tire Kent Müzesi, Milas Belediye Başkanı...

´ÖRNEK ALINMASI GEREKEN MÜZE´

 Tire´nin tarih ve kültürüne ışık tutan Tire Kent Müzesi, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat´ı ağırladı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat beraberindeki heyetle Tire Kent Müzesi'ni ziyaret etti.

 Başkan Tokat'a bu ziyarette Tire Belediye Meclis Üyesi Ahmet Küçükler eşlik etti. Müze Müdürü Edip Adanalı'dan müze hakkında bilgiler alan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Tire Kent Müzesi için hatıra defterine şunları yazdı:

´Bugün Tire'ye gelmekle çok güzel bir iş yaptık. Konukseverlik ve nezaket çok etkileyici idi. Ama şu an içinde olduğumuz müze bizi çok daha fazla etkiledi. Çok başarılı bir müze çalışması. Örnek alınması gereken müze. Biz de kendi çalışmalarımızda dikkate alacağız. Bence burada öne çıkan en önemli iki nokta müzeyi hazırlayanların sevk ve ciddiyeti ile bağışçıların verdiği katkıdır.

Belediye başkanımıza kültürümüze verdikleri nedeniyle şükranlarımı sunuyorum´ Tire Belediyesi ile işbirliğini güçlendirmek istediklerini söyleyen Tokat, misafirperverlikleri nedeni ile Müze Müdürü Edip Adanalı ve personeline teşekkür etti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme