TİRE CHPDE BAYAN ADAY ADAYI

 Tire CHP&rsquonin kadın belediye başkan aday adayı Emel Denizaslanı, seçilmesi durumunda hayata geçirmek istediği projelerini Tirelilerle...

 Tire CHP'nin kadın belediye başkan aday adayı Emel Denizaslanı, seçilmesi durumunda hayata geçirmek istediği projelerini Tirelilerle paylaşmaya başladı.

Tire'nin Peşrefli köyünde dünyaya gelen 58 yaşındaki 2 çocuk annesi Emel Denizaslanı, yerel seçim sürecinde CHP'den Tire belediye başkan aday adaylığına başvurdu. Aday adaylığı sürecinde Tire'nin farklı noktalarında ziyaretlerde bulunan Denizaslanı, hedeflerini ve projelerini vatandaşlara anlatıyor.

Denizaslanı projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, 'Tire'de 64 köyümüz  var, merkezdeki mahallelerle birlikte buraları bilgisayar ağına alıp, yazılım programları yaparak, işsizleri, engellileri tespit ederek, bunu belediyenin çalışmışlarında  veri tabanı olarak kullanıp sorunları çözmek  istiyorum. Türkiye'de rüzgr ve güneş enerjisinden yararlanan yerler içinde, Tire'nin önemli bir yeri bulunmaktadır. Rüzgr ve güneş enerjisinden yararlanmak için çalışacağım.

Otopark sorununu çözeceğim, çevreci birisi olduğum için, çöplerin ayrıştırmalı olarak  toplanarak  sanayiye kazandırılmasına  çalışacağım. Tire'yi asbestli su  borularından kurtaracağım. Tarım arazilerinin  kentleşmeye kapatılması için çalışacağım. Kadın ve gençlik danışma merkezleri kuracağım. Tire halkının daha  mutlu yaşaması için var  gücümle çalışacağım. 

Başar Uçar

 

Bakmadan Geçme