Tire Bld. SAL aşkına

1.Amatör Küme’den Süper Amatör Lig’e yükselecek takımların dördü, yarın yapılacak müsabakaların ardından belli oluyor. Ligdeki sekiz...

1.Amatör Küme'den Süper Amatör Lig'e yükselecek takımların dördü, yarın yapılacak müsabakaların ardından belli oluyor. Ligdeki sekiz grubu şampiyon bitiren takımlar, gruplarının sıralamasına göre birbirleri ile eşleştiler. Buna göre H Grubu birincisi Tire Belediyespor da G Grubu'nu zirvede noktalayan Menderes Belediye Eğitim ve Kültürspor ile yarın final maçına çıkıyor. Kazanan tarafın Süper Amatör Lig biletini kapacağı karşılaşma, Torbalı 7 Eylül Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak.

Üç maç daha var

Diğer üç eşleşme de yine yarın yapılacak maçlarla sonuca ulaşacak. Saat 13.00'te İzmir Atatürk Stadı 1 Nolu Yan Saha'da E Grubu şampiyonu İzmir Büyükşehir Belediyespor ile  F Grubu lideri Karabağlar FK kapışacaklar. Bu maçın ardından saat 16.00'da aynı sahada bu kez A Grubu'ndan gelen Menemen Gençlikspor ile B Grubu temsilcisi Karşıyaka Soğukkuyuspor'un maçı var. C Grubu'ndan Bornova Hitabspor ile D Grubu takımı İzmir Yolspor ise saat 15.00'te Bornova Yusuf Tırpancı Sahası'nda kozlarını paylaşacaklar.

Tire'de müthiş kapışma

Final maçlarının haricinde bu hafta çeyrek final mücadeleleri de yaşanacak. Gruplarını üçüncü sırada kapatan takımlar, yarı finale yükselebilmek adına bu aşamayı geçmek için birbirleriyle oynayacaklar. Bugün saat 14.00'teki İşçievlerispor-Gümüldürspor maçı, Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilecek. Günün bir diğer maçında ise A Grubu üçüncüsü Asarlık Gençlikspor ile B Grubu'ndan gelen Dedebaşıspor takımları, Çiğli Belediye Atatürk Stadı'nda şanslarını devam ettirmek için buluşacaklar. Bu eşleşmenin galibi, yarı finalde Tire Belediyespor-Menderes Belediye Eğitim ve Kültürspor maçının kaybedeni ile karşılaşacak.

Aynı sahada peş peşe

Çeyrek finaldeki diğer iki maç ise yarın. Bu kapsamda İzmir Atatürk Stadı 2 Nolu Yan Saha'da önce C Grubu'ndan Ege Üniversitesi ile D Grubu'ndan Ulucakspor saat 13.00'te, sonra E Grubu'ndan Dostgücü ile F Grubu'ndan Karabağlar Genç Yıldızspor ise saat 16.00'te karşı karşıya gelecekler.

Şazenuş Keskin 

Bakmadan Geçme