Tire Belediyespor yükselme maçında Özçamdibi Spor'a mağlup

İzmir Süper Amatör Play-Off Beyaz Grup 3. hafta maçında Özçamdibispor, haftaya lider giren Tire Belediyespor'u son...

İzmir Süper Amatör Play-Off Beyaz Grup 3. hafta maçında Özçamdibispor, haftaya lider giren Tire Belediyespor'u son dakikalarda bulduğu tek golle 1-0 mağlup ederek 2. sıraya yükseldi.

Ligde oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puana ulaşan Özçamdibispor 7 puanla ve averajla haftayı 2.sırada tamamladı. Mücadeleye lider çıkan Tire Belediyespor 3 maçtan 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 6 puanla 3.sıraya geriledi. Play-Off'ların ilk maçını beraberlikle tamamlayan Özçamdibispor, teknik adam değişikliği yaparak Nedim Akgül'ü göreve getirmiş, Nedim Akgül ile çıktığı 2 maçın 2'sini de kazanarak 6 puan toplayarak, 7 puanla ve averajla haftayı 2. sırada tamamlamayı başardı.

Soğuk ve rüzgarlı havada oynanan maçın ilk yarısında Tire Belediyespor Aydın Kuzu ve Erdi Balcı ile net fırsattan yararlanamazken, Özçamdibispor ise Kaan Tahir Çakar ile gol fırsatından yararlanamadı ve devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda rüzgarı arkasına alan Özçamdibispor, geliştirdiği ciddi ataklarla tehlikeli pozisyonlar üretmeye başladı ve Rıza Özay ve Rıdvan Gürler ile net fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 85. dakikasında Özçamdibispor korner atışı kullandı. Gelen topu Tire Belediyespor kalecisi Halil Tosun elinden kaçırdı ve Eren Karakuyu boşta kalan topu filelerle buluşturdu ve takımı Özçamdibispor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra Tire ekibi beraberlik için yüklense de son dakikalarda Özçamdibispor kalecisi Doğancan Ereşmeli gelişen ataklarda yerinde müdahalelerle gole izin vermedi. Oynadığı 3 maçta da kalesini gole kapattı. Kalan sürede başka gol olmadı ve zorlu geçen maçı Özçamdibispor 1-0 kazanarak şampiyonluk yolunda önemli avantaj elde etti.

Maç sonunda oyunun galibi Özçamdibi Spor takımı maçı kazanmanın büyük bir sevincini yaşadılar.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme