TİRE BELEDİYESPOR ÖN ELEMEYİ BAŞARIYLA GEÇTİ 2-0

 1. AMATÖR&rsquoDE PLAY-OFF ÖN ELEME MAÇLARIYLA BAŞLADI. TİRE BELEDİYE, KARABAĞLAR GENÇYILDIZ&rsquoI RAHAT GEÇTİ  İzmir&rsquode 1. Amatör...

 1. AMATÖR'DE PLAY-OFF ÖN ELEME MAÇLARIYLA BAŞLADI. TİRE BELEDİYE, KARABAĞLAR GENÇYILDIZ'I RAHAT GEÇTİ

 İzmir'de 1. Amatör Lig'den, Süper Amatör Lig'e yükselme ön eleme maçları cumartesi günü oynandı. Tire Belediyespor ön eleme maçında Karabağlar Gençyıldız'ı 2-0 yenerek 1. tura yükseldi.

Cumartesi günü 17.00'da Bornova Yusuf Tırpancı Stadı'nda oynanan maça, Tirespor'dan aldığı yetenekli oyuncularla kadrosunu güçlendirerek çıkan Tire Belediyespor, Karabağlar Gençyıldız'a şans tanımadı. Yusuf Tırpancı Stadı'ndaki aydınlatma sistemi sayesinde akşamın ilk saatlerine kadar devam eden maç yoğun yağış altında oynandı.

Maça etkili başlayan yeşil-beyazlı Tire ekibi aradığı golü 27'de Ömer İriş ile buldu. Devreye 1-0 önde giren Tire Belediyespor ikinci yarıda da daha etkili bir görünüm sergiledi. Tirespor'dan transfer edilen genç futbolcu Ersel Polat ile ikinci golü bulan Tire Belediyespor sahadan 2-0 galip ayrıldı.

KAYMAKAM ERGİ VE BAŞKAN ÇİÇEK DE MAÇI TAKİP ETTİ

Maç sonunda büyük sevinç yaşayan Tire Belediyespor'u Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi ve Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ile belediye meclis üyeleri de yalnız bırakmadı.

Grup ikincilerinin oynadığı ön eleme turunu başarıyla geçen Tire Belediyespor, 1. turda Küçük Çiğli Yeni Mahalle ile eşleşti. Bu karşılaşma cuma günü 15.00'da Bornova İlçe Stadı'nda oynanacak.

Tire Belediyespor bu maçı geçerse final maçında Gaziemirgücü-Petkimspor maçının galibiyle karşı karşıya gelecek. Kazanan ekibin süper amatöre yükseleceği final maçları ise 6 Şubat Perşembe günü oynanacak.

BEYDAĞ İLK TUR MAÇINI CUMA GÜNÜ OYNUYOR

Küçük Menderes grubunu lider tamamlayan Beydağ Belediyespor ise play-off'lara doğrudan 1. turdan katılacak. Yeşil-beyazlı ekip Çeşme Belediyespor ile finale yükselebilmek için kozlarını paylaşacak. Karşılaşma cuma günü 15.00'da Gaziemir sahasında oynanacak.

Başar Uçar

 

Bakmadan Geçme