TİRE BELEDİYESİNDEN BAHARDA YOĞUN TEMPO

Haber Merkezi – Tire Belediyesi, Bütünşehir Yasası sonrası hizmet alanına dahil olan yeni mahallelerdeki çevre düzenlemesi...

Haber Merkezi – Tire Belediyesi, Bütünşehir Yasası sonrası hizmet alanına dahil olan yeni mahallelerdeki çevre düzenlemesi ve yol çalışmalarını İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle sürdürüyor.

Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa çalışmaları çerçevesinde geçtiğimiz hafta Işıklar ve Ayaklıkırı arasındaki yolu yenileyen ekipler, asfaltlama çalışmalarını da tamamladı. İlçenin doğusundaki Yeğenli mahallesinde de çalışma başlatan ekipler Cumhuriyet Mevkii'ndeki yolların kaplamalarını yeniliyor. Zincirlikuyu mevkiinde de benzer çalışmalar gerçekleştiren Tire Belediyesi, Peşrefli mahallesinde toz ve çamur sorununa son vermek için mahalle içi yollarda kilit taş uygulaması başlattı.

Bahar mevsimiyle birlikte hız kazanan çalışmalarla ilgili Tire Belediyesi'nden yapılan açıklamada 'Yalnızca ilçe merkezinde değil merkeze uzak mahallelerde de çalışmalara hız veren Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, üreticimiz için tüm alt yapı, üst yapı, asfaltlama ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor' denildi.

Bakmadan Geçme