TİRE 1922 FİNALİ BEKLİYOR

   Spor Servisi – Tire&rsquonin 22 yıllık profesyonel lig hasretini bitirmeye çok yakın olan Tire 1922,...

  

Spor Servisi – Tire'nin 22 yıllık profesyonel lig hasretini bitirmeye çok yakın olan Tire 1922, pazar günü İzmirspor'la oynayacağı finalin hazırlıklarını sürdürüyor.

BAL 8. Grubu şampiyon tamamladıktan sonra 3. Lig'e yükselme final karşılaşmasında İzmirspor ile eşleşen Tire 1922, zorlu finale Bayındır'da yaptığı çalışmalarla hazırlanıyor. Pazar günü 15.30'da Atatürk Stadı'nda oynanacak final maçının doğal çim sahada olmasından dolayı şartlara uyum sağlamaya çalışan Tire 1922, hazırlıklar için Bayındır'ı tercih etti.

Sahası suni çim olan kırmızı-beyazlı ekip final hazırlıklarına önceki akşam mola vererek, Tire 1922'ye destek yemeğinde moral depoladı. İlçe protokolünün de katıldığı yemekte şampiyonluk sözü veren Tire 1922'li oyuncular, stres attı. Atatürk Stadı'nda oynanacak maç için Tire'den taraftar araçlarının kaldırılacağı da bildirildi.

GEÇEN SEZON AYNI GRUPTA RAKİP OLMUŞLARDI

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta rakip olan Tire 1922 ve İzmirspor kritik maçlara çıkmışlardı. Ligin ilk yarısında Tire'de oynanan maçta karşılıklı birer golle 1-1 berabere kalmışlardı. Ligin ikinci yarısında Yeşilyurt'ta oynanan maçta İzmirspor, 1-0'lık skorla sevinmiş, Tire'de teknik direktör değişikliği yaşanmıştı. Üçüncü kez karşı karşıya gelecek iki ekibin zorlu mücadelesinden çıkacak sonuç yeni sezonda profesyonel olarak İzmir'i temsil edecek ekibi belirleyecek.

Bakmadan Geçme