TİRE 1922 3. LİG İÇİN İZMİRSPOR KARŞISINDA

 Spor Servisi – Bölgesel Amatör Lig 8. Grubun şampiyonu Tire 1922, yarınki final mücadelesinde İzmirspor&rsquola karşı...

 Spor Servisi – Bölgesel Amatör Lig 8. Grubun şampiyonu Tire 1922, yarınki final mücadelesinde İzmirspor'la karşı karşıya gelecek. Kazananın 3. Lig'e yükseleceği karşılaşma yarın saat 15.30'da İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak.

Son olarak 1992-1993 sezonunda profesyonel liglerde temsil edilen Tire, yıllar sonra ilk kez 3. Lig'e yaklaştı. Kırmızı-beyazlı ekip yarın Atatürk Stadı'nda oynanacak maçta İzmirspor'u devirirse adını 3. Lig'e yazdırarak bölgede bir ilki başaracak. İzmir'in de gündeminde olan zorlu final için hazırlıklarını tamamlayan Tire 1922, maç saatini bekliyor.

İKİ TARAF DA KAPALI TRİBÜNDE

Tirelilerin de İzmir'de takımlarını destekleyeceği mücadelede her iki ekibin de taraftarları kapalı tribünde yer alacak. Yoğun güvenlik önlemlerinin alınacağı mücadelede İzmirspor'u 3 bin kişilik bir taraftar grubunun takip edeceği belirtiliyor.

Maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Tire 1922 Teknik Direktörü İskender Eroğlu, 'Zorlu bir lig maratonunun ardından birbirinden güçlü takımların arasından sıyrılıp, grubu lider tamamladık. Ancak şu anda grubu birinci ya da ikinci bitirmek önemli değil. Önemli olan final maçını kazanabilmek. İzmirspor'un gücünü biliyoruz. Ama biz de iyi bir takımız. Hedefimiz pazar günü 3. Lig vizesini alabilmek' diye konuştu.

Final maçında 90 dakikalık normal süre eşitlikle biterse, 15'er dakikalık iki uzatma devresine geçilecek. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa 3. Lig'e yükselen ekibi penaltı atışları belirleyecek. Bu maçın sonucuna göre Çiğli Belediyespor veya Gümüşordu, BAL'da baraj maçı oynamaktan kurtulacak.

MANİSA BLD-ÇİNE MADRAN BUGÜN SAHADA

Bölgesel Amatör Lig'deki diğer final maçı ise bugün oynanacak. Saat 16.00'da Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Manisa Belediyespor ile Aydın ekibi Çine Madranspor kozlarını paylaşacak. Bu maçla 3. Lig'e yükselen diğer Ege temsilcisi belirlenmiş olacak.

Bakmadan Geçme