TİCARET ODASINDAN GİRİŞİMCİLİK KURSU

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI&rsquoNIN 5.DÖNEM KOSGEB GİRİŞİMCİ EĞİTİMİNE ÜNLÜ İSİMDE KATILDI Ödemiş Ticaret Odası KOSGEB ve İŞKUR...

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI'NIN 5.DÖNEM KOSGEB GİRİŞİMCİ EĞİTİMİNE ÜNLÜ İSİMDE KATILDI

Ödemiş Ticaret Odası KOSGEB ve İŞKUR işbirliğiyle düzenlenen 5.dönem KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik kursu 25 girişimci adayı ile başladı. 3 hafta sürecek olan eğitimde girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla eğitimler veriliyor.

Pazar araştırması, iş fikri geliştirme, üretim, yönetim ve finansal yapı, atölye çalışmaları, iş planı ile ilgili bilgiler KOSGEB danışmanı tarafından anlatılıyor.

Ödemiş Ticaret Odası'nda düzenlenen eğitime katılan girişimci adaylarının arasında, Ödemiş Birgi'de çekimi devam eden her Pazartesi TRT1 ekranlarında sevilerek izlenen Yeşildeniz dizisinde Süleyman karakterini canlandıran Mert Turak da yer aldı.

Mert Turak eğitimlerde Ödemiş ve Birgi'yi çok sevdiğini Birgi'de bunun üzerine yatırım yapmak istediğini belirtti. Kendi işini kurmak isteyen genç girişimcilerin bu eğitimlerden yararlanarak iş fikirlerinin geliştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Bakmadan Geçme