Thread in Motion’dan yeni Endüstri 5.0 dönüşümü

Türkiye’nin giyilebilir teknolojiler alanında faaliyet gösteren Endüstriyel Nesnelerin Interneti şirketi Thread in Motion (TIM), akıllı eldiven...

Türkiye'nin giyilebilir teknolojiler alanında faaliyet gösteren Endüstriyel Nesnelerin Interneti şirketi Thread in Motion (TIM), akıllı eldiven teknolojileriyle dünya global çapta müşterilerine ulaşmayı sürdürüyor. 35 ülkede 30'un üzerinde global müşteri ile çalışan şirket, yeni teknoloji ürünleri Vega, Vega-X'in yanı sıra CONWO'nun tanıtımını gerçekleştirdiği bir basın toplantısı ile yaptı.

'TÜRK MÜHENDİSLER TARAFINDAN GELİŞTİRİLİYOR'

Thread in Motion'ın kurucu ortağı ve CEO'su Kadir Demircioğlu otomotiv sektöründe başlayan yolculuğunun farklı sektördeki lojistik ve hizmetleriyle devam ettiğini belirterek, 'Otomotivden lojistiğe farklı dünya markasının ülkemizde üretim yapabiliyor olması ve bizim ürün ve teknolojilerimizi burada geliştirmemiz bizler için çok büyük bir avantaj. Ayrıca, Türkiye'nin mühendislik ve üretim alanındaki bilgisi, deneyimi ve tecrübeleri Thread in Motion'ı kurduğumuz günden itibaren hızla ilerleyebilmesine olanak sağladı. Türk mühendisler tarafından geliştirilen teknolojiyi bugün 6 farklı sektörde, 35 ülkede, global şirketler de dahil olmak üzere 200'den fazla müşteriye sunuyoruz. Geliştirdiğimiz giyilebilir teknoloji ürünleriyle otomotiv, perakende, lojistik, üretim ve e-ticaret gibi sektörlere özel operasyonel verimliliği artıran çözümler geliştiriyoruz' şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme