The Walking Dead’in IMDb’ ye göre en iyi bölümleri 

1. Çok Geç (4. sezon 8. bölüm) Vali, yeni topluluğunu, hapishaneyi ele geçirmenin ve gerektiğinde güç...

1. Çok Geç (4. sezon; 8. bölüm)

Vali, yeni topluluğunu, hapishaneyi ele geçirmenin ve gerektiğinde güç kullanmanın en iyi çözüm olduğunu düşünmeye başlar. Vali ve ekibi hapishaneye gelir. Herschel ile Michonne'u tutsak olarak getirirler ve Rick'e güneş batmadan önce hapishaneden ayrılmalarını söylerler.

Rick, birlikte ve barış içinde yaşabileceklerini söyler. Vali, kabul etmiş gibi yaparken ani bir hareketle Hershel'ı öldürür. Ardından iki grup arasında bir çatışma başlar ve her iki taraftan da büyük can kayıplar verilir. Rick ve Vali yumruk yumruğa kavga ederken, Michonne onun arkasından kılıcı sırtına saplar.

Lilly, ölmek üzere olan Vali'nin kafasına sıkar. Bu çatışmalardan sonra Rick ve grubu kazanan taraf olarak çıkar ancak Hapishane artık kullanılamaz haldedir. Savaş sonrasında dağılan grup, ilerleyen bölümlerde yeniden bir araya gelir.

2. Sığınak Yok (5. sezon; 1. bölüm)

Hapishane saldırısının ardından parça parça dağılan grup, Terminus adında yaşanabilir bir topluluğun olduğunu öğrenir ve herkes yola koyulur. Yolculukta herkes birbiriyle karşılaşır ve böylelikle grup tekrardan bir araya gelir.

Grup, Terminus'a gittiklerine iyi şekilde karşılanır. Buranın, kendisini bir sığınak olarak gösteren ama gerçekte insanları yiyen bir grup olduğu ortaya çıkar. Bunu öğrenen Rick ve grubu, buradan ayrılmaya çalışırken tren garına hapsedilir.

Ardından Carol, Terminus'un sınırından içeriye doğru bir havai fişek patlatır ve büyük bir patlama yaşanır. İçeriye aylaklar girer ve bir karmaşa olur. İçeride hapsedilen Rick ve grubu ise bunu fırsat bilerek tren garından kurtulur ve Terminus'taki herkesi öldürürler.

3. Çıkış Yok (6. sezon; 9. bölüm)

Bölüm, Alexandria çevresindeki duvarların yıkılması nedeniyle oluşan büyük bir tehdit ile başlar. Zombi sürüsü, topluluğun içine dalar ve panik başlar. Rick, Carl, Michonne, Daryl ve diğer grup üyeleri, Alexandria'yı savunmak ve sürüyü durdurmak için birlikte çalışmaya başlar.

Rick, Jessie'nin oğlu Sam, Ron ve Gabriel ile birlikte evlerinden kaçmaya çalışırken zorluklarla karşılaşır. Sam, korku içinde çığlıklar atmaya başlar ve bu da çevredeki zombilerin dikkatini çekmesine sebep olur. Zombiler, Jessie'yi ve Ron'u yakalar ve onları yemeye başlar.

Bu sırada, Alexandria'ya yardım etmek için gelmiş olan Daryl, Sasha ve Abraham, aylak sürüsünü durdurmak ve Alexandria'yı korumak için o da mücadeleye katılır. Bu arada, Carl, gözüne isabet eden bir kurşunla yaralanır ve Rick, onu hayatta tutabilmek için yoğun bir çaba sarf eder.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme