TFF’den alınan kararlara yönelik açıklama geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Gaziantep FK ve Hatayspor maçlarına ilişkin yeni bir açıklama yayımladı. TFF, Kahramanmaraş’ta...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Gaziantep FK ve Hatayspor maçlarına ilişkin yeni bir açıklama yayımladı. TFF, Kahramanmaraş'ta gerçekleşen depremler nedeniyle Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK ile Hatayspor'un geçmiş maçlarının tescil edilmesi ve gelecek müsabakalarda rakiplerin hükmen galip sayılmasına yönelik alınan kararda bir değişiklik olmadığını belirtti.

TFF'nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan kararların kamuoyuna duyurulduğu ve bu tarihten itibaren herhangi bir kulübün resmi itiraz başvurusu yapmadığı belirtildi. Ayrıca, TFF Başkanı'nın dün gerçekleştirilen basın toplantısında da 11 Süper Lig Kulübü'nün TFF'nin almış olduğu kararın değişmemesi yönündeki yazılı beyanları doğrultusunda TFF'nin aldığı kararlarda bir değişiklik olmayacağı vurgulandı.

Bu açıklama ile birlikte, Gaziantep FK ve Hatayspor'un Süper Lig'den çekilmesi sonrası aldıkları kararın geçerliliğini koruduğu ve gelecek maçlarda da rakiplerin hükmen galip sayılacağı belirtilmiştir.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme