Terziler, yeniden 'Akçam' dedi

Ödemiş Terziler Odası'nın genel kurul kongresi, Ödemiş Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Salonu'nda gerçekleşti. Mevcut başkan...

Ödemiş Terziler Odası'nın genel kurul kongresi, Ödemiş Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Salonu'nda gerçekleşti. Mevcut başkan Ayhan Akçam, tek aday olarak girdiği seçimde 225 oy alarak bir dönem için daha seçildi. Mustafa Ak'ın başkanlığındaki divan kurulu; Özcan Kılkış, Nihat Kahya, Tahir Silay ve Sami Görgen'den oluşurken İzmir Esnaf Odası Başkanı Zekeriya Mutlu da kongrede hazır bulundu.

 Ödemiş Terziler Odası Yönetim Kurulu üyelerinden Hüseyin Döner, 'Başkan Ayhan Akçam ve Yönetim Kurulu olarak her zaman esnaf ve sanatkarlarımız lehine olduğuna inandığı meseleleri hedefe ulaştırmayı prensip edinmişizdir. Seçildiğimiz günden bugüne kadar üyelerimizin yüksek menfaatleri gözetilerek ve siz değerli üyelerimizden aldığımız enerji ve destek ile birikimlerimizi de birleştirerek faaliyetimizi sürdürdük. Üyelerimizin istek ve sorunlarına imknlar ölçüsünde azami gayreti göstererek çözüm üretmeye çalıştık. Tüm sorunları çözdük diyemeyiz. İmkanlarımız dahilinde olanları çözdük, imkanlarımızın yetmediği durumda da ilgili makamlarla yapılan görüşmeler sonucunda ilgililere aktardık. Ödemiş Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi olarak bu bilinç içerisinde görev yaptık. Siz değerli üyelerimizi her yerde, her platformda, gereğine, size ve bize yakışır bir şekilde temsil etmek için tüm gücümüzü ortaya koyduk' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme