TERZİLER ODASINDA AYHAN AKÇAM -DEVAM  STARTINI VERDİ

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş&rsquote yaklaşan oda seçimleri için oda başkanlıklarına talip olan başkan adayları çalışmalarını sürdürürken...

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş'te yaklaşan oda seçimleri için oda başkanlıklarına talip olan başkan adayları çalışmalarını sürdürürken Ödemiş Terziler Odası başkanı Ayhan Akçam da bir kez daha aday olduğunu açıkladı.

26 Ocak 2014 tarihinde Esnaf Kefalet Kooperatifi düğün salonunda yapılacak kongre için mevcut başkan Ayhan Akçam, 'yola devam' kararını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz akşam terziler odasında açıkladı. Önümüzdeki dönemde hizmetlerini devam etmek için aday olduğunu belirten Ayhan Akçam yönetimde eski dönemden isimlerin yanı sıra yeni isimlerin de görev alacağını söyledi.

Akçam yaptığı açıklamada, 'Geçen dönem seçimlerinde odamızda üç adayımız centilmence yarıştı. Üyelerimiz bizi seçerek başkanlık görevini verdi. Kendi dönemimizin sonuna geldiğimiz şu günlerde geriye dönüp baktığımızda üyelerimiz için önemli çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Odamızın varlık nedeni olan üyelerimizin, meslek çıkarlarını korumayı, sorunlarına hızlı ve kalıcı çözüm getirmeyi, mal ve hizmet alımları, bürokratik işlemler ve ödemeler ile ilgili olarak kamu, kamu kuruluşları karşısında haklarını aramayı, mesleki eğitimcilerine yardımcı olmayı asil görev sayıyoruz. Çalışmalarımızla hızla devam edeceğiz. Yola tüm ekip arkadaşlarımla birlikte devam edeceğiz' dedi.

Bakmadan Geçme